Insikter & kunskap

Insikter & kunskaper för inspiration och utveckling.

Hitta rätt kunskap

Ta del av vår mångåriga kunskap inom HR, utveckling, ledarskap, medarbetarskap och mycket mer. Ju mer du vet, desto mer välgrundade beslut kan du fatta. Att veta när man vet något och när man inte vet något – det är kunskap. Se därför till att ofta besöka vår kunskapsbank här, det lönar sig.

Dela gärna vidare om du gillar det du ser!

Filtrera


Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Anne-Marie Andric – The art of employer branding

Hur bygger du en stark och positiv företagskultur där verksamhetens värdeord efterlevs? Vilka risker finns med att inte jobba aktivt med sitt arbetsgivarvarumärke, i en tid där information blir alltmer tillgänglig och rykten sprider sig rekordsnabbt?
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Sofia Stigendal – rekrytera inkluderande

I detta avsnitt får du lyssna till Sofia Stigendal från Arbetsgivarverket. Hon berättar delar praktiska exempel från verkligheten när arbetsgivare har lyckats inkludera fler målgrupper i sina organisationer.
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Alexander Storckenfeldt vd på Anticimex

Hur gör du för att gå vidare i karriären hos en och samma arbetsgivare? Lyssna till Alexander Storckenfeldt, nytillträdd VD för giganten inom skadedjursbekämpning, Anticimex. Alexander har jobbat på Anticimex i många år.
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Maria Göthe om psykologisk säkerhet

Häng med när Maria Göthe, ledarutvecklare och HR-expert på Wise Consulting pratar psykologisk säkerhet. Vad innebär det egentligen och hur skapar du psykologisk säkerhet i just ditt team?
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Erik Ringertz från Netlight

I detta avsnitt får vi lyssna till ett kärt återbesök av Erik Ringertz, VD på IT- och managementkonsultbolaget Netlight. Den här gången kommer vi att få höra om begreppet Mensch och om Eriks kommande bok.
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Sylvia Nylin – Festivalisering

I detta avsnitt av Påjobbetpodden gästar Sylvia Nylin, vd på Svenska Möten. Sylvia delar med sig av de senaste omvärldstrenderna inom mötesindustrin och den största trenden på senare år är festivaliseringen.
Lyssna här

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Nyfiken på oss och hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så tar vi ett förutsättningslöst samtal!