Insikter & kunskap

Insikter & kunskaper för inspiration och utveckling.

Hitta rätt kunskap

Ta del av vår mångåriga kunskap inom HR, utveckling, ledarskap, medarbetarskap och mycket mer. Ju mer du vet, desto mer välgrundade beslut kan du fatta. Att veta när man vet något och när man inte vet något – det är kunskap. Se därför till att ofta besöka vår kunskapsbank här, det lönar sig.

Dela gärna vidare om du gillar det du ser!

Filtrera


Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Vad vi vet om människor, maskiner och makt – Säsongsavslutning

Då var denna resa över! Det lackar mot jul och det är dags att stänga ner vårt utforskande av människor, maskiner och makt. I dagens avsnitt sitter vi och går igenom vad vi faktiskt kom fram till och siar lite om framtiden!
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Anders Ekholm – Komplexa framtidsproblem

Den här veckan gästas vi av Anders Ekholm, senior rådgivare på Institutet för framtidsstudier. Vi fördjupar oss i framtiden och hur vi löser komplexa problem i såväl samhälle som organisationer. Välkommen!
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Johanna Bolin Tingvall – Ansvar för det egna lärandet

På Spotify är det egna ansvaret för lärandet centralt. "Vi måste, var och en för sig, ta egna initiativ att lära oss nya saker. Inte bara för våra arbetsgivares skull, utan för oss själva". Lyssna på hela avsnittet här!
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Christian Landgren – Maktstrukturer mot open source

Veckans gäst - Christian Landgren. Han är IT-entreprenör, framtidsspanare och tillika VD för Iteam. Han har, genom den öppna skolplattformen, utmanat maktstrukturer genom en liten enkel app. In och lyssna!
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Jean Hedayat – Att få vara sig själv på jobbet

Denna vecka möter vi Jean Hedayat, Sverigechef på LinkedIn. Vi pratar om att vara sig själv på jobbet, de digitala jättarnas makt på arbetsmarknaden, om empati och livslångt lärande. Häng med!
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Elle Miller – Do we serve tech or does tech serve us?

Meet Elle Miller, Engagement Manager at Slack, a messaging app for modern businesses. We wildly explore how humans are affected by technology and if the technology is serving us, or the other way round. Tune in!
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Björn Kvamme – När IT tar över

Björn Kvamme har under 20 år jobbat på TUI som IT-chef i olika roller och verkligen fått vara med på en digitaliseringsresa. Hör hans spännande berättelse.
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Nina Sandström – Det digitala tvingar oss att vara analoga

Varför är det analoga och mellanmänskliga så viktigt för att vi ska kunna vara vassa digitalt? Det tar vi reda på tillsammans med vår gäst Nina Sandström, Learning Designer, facilitator och medgrundare av The Hows.
Lyssna här

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Nyfiken på oss och hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så tar vi ett förutsättningslöst samtal!