Insikter & kunskap

Insikter & kunskaper för inspiration och utveckling.

Hitta rätt kunskap

Ta del av vår mångåriga kunskap inom HR, utveckling, ledarskap, medarbetarskap och mycket mer. Ju mer du vet, desto mer välgrundade beslut kan du fatta. Att veta när man vet något och när man inte vet något – det är kunskap. Se därför till att ofta besöka vår kunskapsbank här, det lönar sig.

Dela gärna vidare om du gillar det du ser!

Filtrera


Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Johanna Bolin Tingvall – Ansvar för det egna lärandet

På Spotify är det egna ansvaret för lärandet centralt. "Vi måste, var och en för sig, ta egna initiativ att lära oss nya saker. Inte bara för våra arbetsgivares skull, utan för oss själva". Lyssna på hela avsnittet här!
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Elle Miller – Do we serve tech or does tech serve us?

Meet Elle Miller, Engagement Manager at Slack, a messaging app for modern businesses. We wildly explore how humans are affected by technology and if the technology is serving us, or the other way round. Tune in!
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Björn Kvamme – När IT tar över

Björn Kvamme har under 20 år jobbat på TUI som IT-chef i olika roller och verkligen fått vara med på en digitaliseringsresa. Hör hans spännande berättelse.
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Nina Sandström – Det digitala tvingar oss att vara analoga

Varför är det analoga och mellanmänskliga så viktigt för att vi ska kunna vara vassa digitalt? Det tar vi reda på tillsammans med vår gäst Nina Sandström, Learning Designer, facilitator och medgrundare av The Hows.
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Cecilia Eriksson – Bygga kultur digital

Vi pratar bland annat om smarta digitala verktyg som hjälper oss att bygga organisation och kultur. Och varför är vi övertygande om att internkommunikation är en framtidsbransch?
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Ebba Waltré – Sluta aldrig lära

Hur påverkar egentligen digitaliseringen våra arbetsplatser och arbetssätt? Vi pratar bland annat om ledarskap, kommunikation och om vikten av att aldrig sluta lära sig nytt!
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Oskar Henrikson – Psykologisk träning

Vi får dyka in i Oskar Henrikson värld. Oskar är VD och grundare till Psykologifabriken, han är även organisationspsykolog och författare till boken "Ensam eller stark".
Lyssna här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Vad vi vet om människor, maskiner och makt – Säsongsavslutning

Då var denna resa över! Det lackar mot jul och det är dags att stänga ner vårt utforskande av människor, maskiner och makt. I dagens avsnitt sitter vi och går igenom vad vi faktiskt kom fram till och siar lite om framtiden!
Lyssna här

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Nyfiken på oss och hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så tar vi ett förutsättningslöst samtal!