Anlita en HR-konsult

Varje bolags viktigaste tillgång är människorna

Vad skulle hända i din organisation om ni skulle frigöra och utveckla varje individs potential, förmågor och engagemang? Vad skulle det innebära för bolagets resultat om du kunde öka kraften av allas insatser med 5%, eller kanske 20%? Vi vet att det finns en outnyttjad potential i varje organisation, varje ledare och individ. Det är därför vi finns!

Låt oss hitta just din organisations potential. Det är den potentialen som är vår drivkraft och som också kommer att ge dig ett direkt resultat på sista raden. När du anlitar en av våra HR-konsulter får du tillgång till en person som är utvald för att passa in exakt i den roll just ni behöver. 

Anlita en HR-konsult och få tillgång till 100 specialistkonsulters expertis

Vi erbjuder en av marknadens absolut bästa och mest heltäckande lösningar inom HR interim. Hos oss får du hela vår samlade HR-kompetens på köpet vilket skapar rätt förutsättning för att nå dina mål. Oavsett om det handlar om ett hel- eller deltidsuppdrag kan du vara trygg med att du får den kompetens du behöver när anlitar en konsult från oss.

Kan en interim HR-konsult lösa dina behov både på kort och lång sikt?

Ja, det kan vi verkligen. Vi matchar dina behov med exakt rätt konsult. Det säkerställer att du snabbt får en person på plats som kan leverera från dag ett. Vår utgångspunkt är att du ska få resultat på sista raden och leder till att din verksamhet når sin mål. 

Våra HR-konsulter kan hjälpa dig när du: 

  • Behöver bygga upp HR från grunden
  • Inte har möjlighet att anställa 
  • Ska genomföra ett förändringsprojekt (Tex omorganisation, neddragning, kompetensutveckling etc)
  • Har medarbetare med hög arbetsbelastning som behöver avlastning
  • Se över er organisations agila och digitala arbetssätt
  • Behöver ersätta någon som till exempel är sjukskriven, föräldraledig eller tjänstledning

Hur kvalitetssäkrar våra HR-konsulter leveranserna?

Alla våra HR-konsulter har en väl utvecklad förmåga att kommunicera, prioritera, fatta beslut och genomföra ett uppdrag. Vår långa erfarenhet gör att vi snabbt med nya ögon kan sätta oss in din verksamhet och vara lyhörd för just dina behov.  Kvalitetsuppföljning av våra HR-konsulters prestation sker löpande under och efter uppdraget med dig som kund. Vi arbetar alltid nära våra kunder och uppdragsgivare!

För att du ska känna dig lugn och trygg från början så finns det alltid möjlighet att få referenser för just din HR-konsult innan uppdraget påbörjas. Vi vet att det också handlar om personkemi, vilket också är anledningen till att vi alltid presenterar våra konsulter via digitala möten. Så ni får chans att diskutera just era utmaningar och mål tillsammans.

Våra HR-konsulter har stor erfarenhet av alla typer av HR-uppdrag och bidrar redan från första dagen.

Kontakta oss för upplägg och prisbild.