Anlita en HR-konsult

När du anlitar en HR-konsult hos oss får du tillgång till 100 specialistkonsulters expertis.

Varje bolags viktigaste tillgång är människorna


Vad skulle hända i din organisation om ni skulle frigöra och utveckla varje individs potential, förmågor och engagemang? Vad skulle det innebära för bolagets resultat om du kunde öka kraften av allas insatser med 5%, eller kanske 20%? Vi vet att det finns en outnyttjad potential i varje organisation, varje ledare och individ. Det är därför vi finns!

Låt oss hitta just din organisations potential. Det är den potentialen som är vår drivkraft och som också kommer att ge dig ett direkt resultat på sista raden. När du anlitar en av våra HR-konsulter får du tillgång till en person som är utvald för att passa in exakt i den roll just ni behöver. 

Vill du veta mer?

Vi skräddarsyr en plan och prisbild som
motsvarar era specifika krav och önskemål.

HR-projekt

Vi har specialistkompetens för att driva eller delta i olika utvecklingsprojekt inom HR. 

High Impact HR

High Impact HR vårt mindset och vårt kundlöfte till dig, vilket beskriver vår syn på framgångsrikt HR-arbete. 

Anlita en HR-konsult och få tillgång till 100 specialistkonsulters expertis

Vi erbjuder en av marknadens absolut bästa och mest heltäckande lösningar inom HR interim. Hos oss får du hela vår samlade HR-kompetens på köpet vilket skapar rätt förutsättning för att nå dina mål. Oavsett om det handlar om ett hel- eller deltidsuppdrag kan du vara trygg med att du får den kompetens du behöver när anlitar en konsult från oss.

Kan en interim HR-konsult lösa dina behov både på kort och lång sikt?

Ja det kan det, vi matchar dina behov med exakt rätt konsult. Det säkerställer att du snabbt får en person på plats som kan leverera från dag ett. Vi erbjuder interimslösningar både i olika omfattning och tid. Vår utgångspunkt är att du du ska uppnå dina mål och se resultat på den sista raden, vilket i sin tur leder till framgång för din verksamhet.

Våra HR-konsulter hjälper dig när du: 

  • Behöver bygga upp HR från grunden
  • Inte har möjlighet att anställa 
  • Ska genomföra ett förändringsprojekt (Tex omorganisation, neddragning, kompetensutveckling etc)
  • Har medarbetare med hög arbetsbelastning som behöver avlastning
  • Se över er organisations agila och digitala arbetssätt
  • Behöver ersätta någon som till exempel är sjukskriven, föräldraledig eller tjänstledig

Hur kvalitetssäkrar våra HR-konsulter leveranserna?

Alla våra HR-konsulter besitter välutvecklade förmågor inom kommunikation, prioritering, beslutsfattande och genomförande av uppdrag. Vår långa erfarenhet möjliggör att vi snabbt kan sätta oss in i din verksamhet med nya perspektiv och vara lyhörda för dina behov. Kvalitetsuppföljning av våra HR-konsulters prestation sker löpande både under och efter uppdraget med dig som kund. Vi arbetar alltid nära våra kunder och uppdragsgivare.

För att du ska känna dig lugn och trygg direkt från start erbjuder vi alltid möjligheten att få referenser för din HR-konsult innan uppdraget påbörjas. Vi förstår vikten av personkemi, vilket är anledningen till att vi alltid presenterar våra konsulter genom digitala möten. På så sätt får ni möjlighet att diskutera era utmaningar och mål tillsammans.

Ladda ned våra
kostnadsfria guider

Hur leder du på distans, vad behöver du tänka på inför svåra samtal och hur kommer du igång med arbetsmiljöarbetet? Frågorna är många!

I våra kostnadsfria guider får du ta del av tips, konkreta verktyg och inspiration inom HR, ledarskap och organisationsutveckling för att utveckla och stärka dig i ditt arbete.

Våra HR-konsulter har stor erfarenhet av alla typer av HR-uppdrag och bidrar redan från första dagen.

Kontakta oss för upplägg och prisbild.