Coachning i ledarskap och karriär

Få människor, teams och organisationer att växa genom coaching

Coaching är ett värdefullt verktyg för personlig utveckling och för att få full utväxling av den inre potentialen. Coaching är en fantastisk metod för att utveckla individen eller för att nå olika typer av affärs- och verksamhetsmål. Coaching kan användas enskilt eller vara ett komplement till en utbildning. Vi erbjuder coaching inom flera olika typer upplägg, både färdigpaketerade såsom outplacement men även skräddarsydda program så det stämmer överens med din och verksamhetens målbild.

Chefscoachning

För dig som vill motivera dina medarbetare, öka prestation och resultat. Vi hjälper dig att bli en ledare som kan lyssna, inspirera och skapa engagemang.

Individuell coachning

Coaching är ett värdefullt verktyg för personlig utveckling. Våra coacher strävar efter att skapa motivation och hjälper dina medarbetare att hålla fokus mot uppsatta mål.

Karriärcoachning

Karriärcoaching är för dig som behöver utforska dina värderingar, hitta dina styrkor och inre potential. Våra karriärcoacher hjälper dagligen människor att utvecklas och ta nästa kliv i karriären. 

Outplacement

Genom ett professionellt outplacementprogram säkrar du upp din position som en trygg arbetsgivare, du skapar ambassadörer och du attraherar och engagerar rätt personal.

Executive outplacement

Executive Outplacement är för chefer och ledningsgruppsmedlemmar som behöver lämna sina positioner. Vi erbjuder professionell coaching för alla nivåer.

Kommunikation och retorik

Idag är det viktigare än någonsin att kommunicera på ett autentiskt och trovärdigt sätt, och att du har förmåga att skapa kontakt med dina medarbetare och kunder.

Nyfiken på oss och hur vi hjälpa er?

Fyll i dina uppgifter så tar vi förutsättningslös kontakt.