Vill du göra skillnad tillsammans med oss hos våra kunder?

Bli vår partner

Är du intresserad av att vara en del av en gemenskap samtidigt som du behåller friheten och flexibiliteten som egenföretagare? Då är vårt partnernätverk något för dig!


Att vara partner till oss innebär att du driver ditt eget företag men går ut på uppdrag hos våra kunder när vi har projekt som matchar din profil och kompetens. Du får tillgång till vår samlade kompetens, vilket praktiskt innebär att du kan vända dig till oss för att diskutera frågor eller ta del av specialistkunskap som eventuellt ligger utanför ditt expertområde. Dessutom erbjuder vi möjligheter till kompetensutveckling genom spännande nätverksträffar och andra former av erfarenhetsutbyte.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en unik möjlighet för dig att både bredda och specialisera dig, samtidigt som du utmanas i olika HR- roller, organisationer och branscher. Du får också tillgång till ett nätverk med några av Sveriges vassaste HR-kollegor. Vi har en stor variation av spännande uppdrag där behovet matchas mot din kompetens samt dina och Wise Consultings önskemål. Det kan röra sig om allt från roller som HR-Generalist, HR Business Partner eller HR-Chef till att utföra mer specifika uppdrag.

Vi kan erbjuda både långa interimsuppdrag liksom korta projekt, det kan innefatta allt från heltidsuppdrag till några enstaka timmar. Att arbeta som samarbetspartner är med andra ord mycket spännande, omväxlande och framförallt utvecklande. Du får tillgång till digitala HR-verktyg och lösningar för att du ska få den support du behöver för att kunna leverera på topp. Även om du arbetar självständigt ute på uppdraget har du alltid en gemenskap och stöd från Wise Consulting i ryggen.

Vill du bli en av Wise Consultings partnernätverk?

Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö men vår kompetens efterfrågas över hela Sverige. Vi kan ta emot uppdrag likaväl i Norrland som i södra Sverige. Skicka in en intresseanmälan via den annons som är närmast din aktuella plats.

Stockholm

Partners med HR-kompetens

Vill du vara med på vår resa och göra skillnad tillsammans med oss hos våra kunder?

Göteborg

Passionerade partners inom HR

Vi på Wise Consulting i Göteborg befinner oss nu i en riktigt spännande tillväxt och söker fler samarbetspartners.

Malmö

Partners inom HR för framtida samarbeten

Vi på Wise Consulting, tillsammans med våra kunder, efterfrågar just din kompetens inom HR.

Är du nyfiken på oss och har funderingar om vårt partnerskap?

Hör av dig så berättar vi mer.