Vi söker passionerade partners inom HR i Göteborg

Våra fantastiska kunder behöver din hjälp. Med en stark passion och med affären i fokus jobbar vi tillsammans för att utveckla individer, team och bolag.


Vi vill gärna komma i kontakt med dig som har några års erfarenhet specifikt av breda HR-roller, och som vill göra verklig skillnad hos våra kunder i uppdrag via oss på Wise Consulting. Som samarbetspartner till oss får du bland annat tillgång till digitala HR-verktyg och lösningar. Dessa gör att du som egen konsult får support i alla uppdrag som du utför hos kund och medför att du alltid kan leverera på topp.

En samarbetspartner är, genom oss, ute på olika typer av uppdrag hos kund. Det kan röra sig om allt från roller som HR-Generalist, HR Business Partner eller HR-Chef till att utföra mer specifika uppdrag som HR-kartläggningar, kompetensutvecklingsprojekt, uppdrag som berör rekrytering samt avveckling och mycket mer.

Vi kan erbjuda både långa interims uppdrag liksom korta projekt, det kan innefatta allt från heltidsuppdrag till några enstaka timmar. Att arbeta som samarbetspartner är med andra ord mycket spännande, omväxlande och framförallt utvecklande. Vår kärnverksamhet är HR och det är det du gör i dina uppdrag som bygger vår affär!

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Placering: Göteborg

Omfattning: Heltid/deltid

Anställningsform: Som partner fakturerar du oss för dina insatser

Nyfiken på oss och hur vi hjälpa er?

Fyll i dina uppgifter så tar vi förutsättningslös kontakt.