Om oss

Varför Wise Consulting

Wise Consulting är nordens ledande konsultföretag inom HR. Vi vill förbättra framtiden för företag, organisationer och människor. Med passionerade och affärsdrivna konsulter inom HR, ledarskap och organisationsutveckling skapar vi lönsamhet för våra kunder. Vi får människor och företag att växa och drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre.

Vår resa

2001

Stefan Wikström & Johan Segergren startar
Wise Consulting och utmanar outplacementmarknaden i Sverige med nya metoder för karriärcoaching.

2007

Vi blir ett eget dotterbolag inom koncernen Wise Group. Vi expanderar med 300% mellan 2010-2012. Vi går från 15 till 50 anställda och utökar våra tjänster ytterligare.

2014

Vi startar Capacitet för att tydligare satsa på ledarutveckling, och vi är ca 85 anställda och växer stadigt.

2016

Vi lanserar en av Sveriges idag största
ledarskapspoddar, Påjobbetpodden.

2020

Vi slår ihop Capacitet med Wise Consulting och bildar ett starkt varumärke med organisationens viktigaste tillgång i fokus - människorna. Vi är nu ca 110 passionerade medarbetare och över 400 partners i nätverk.

Vårt kundlöfte

Vi är ett varmt, passionerat och professionellt team. Vi förbättrar framtiden för människor och organisationer. Människor står för kraften, innovationen och engagemanget som behövs för att nå en organisations fulla potential. Vi är bara nöjda när vi skapar verklig nytta och resultat för våra kunder.
 

Why

Vi förbättrar framtiden för organisationer och människor!
 

How

Vi skapar hållbara, lönsamma organisationer genom skräddarsydda lösningar inom HR, ledarskap och organisationsutveckling. 
 

What

Genom ett kontinuerligt lärande och att ständigt utmana oss får vi utveckling att hända – oavsett uppdrag. Vi frigör potential, tid och lönsamhet för våra kunder – vi kallar det High impact HR.

Vill du bli en del av oss?

Vi håller alltid utkik efter erfarna och kompetenta specialister inom HR som vill bli våra nästa kollegor.

Nyfiken på oss och hur vi kan hjälpa er?

Fyll i dina uppgifter så tar vi förutsättningslös kontakt.