Karriär

Din bästa tid i karriären.

För oss är det en självklarhet att engagerade medarbetare har bättre förutsättning att prestera och göra skillnad i sina uppdrag. Vi vill därför att alla medarbetare ska ha den bästa tiden i sin karriär hos oss. Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre och att vi varje dag förbättrar framtiden för människor och företag. Med ett eNPS på 86 vågar vi lova att du kommer att trivas hos oss!

Här hittar du våra lediga roller

No content to display.

Vad ger dig energi?

Vi tycker att det är viktigt att alla som arbetar hos oss får göra saker som de känner passion för och får energi av. Vi är ca 110 medarbetare, med runt 400 samarbetspartners, som alla är engagerade i det vi gör. Vi brinner för människor och att göra skillnad.

Hos oss kan du arbeta som HR-konsult ute i spännande uppdrag. Du kan också arbeta som karriärcoach eller bli en av våra duktiga ledarutvecklare som utbildar framtidens chefer & medarbetare. Eller så blir du en del av alla oss som arbetar i core-funktioner så som sälj, marknad, matchning eller ledare. Vill du veta mer om oss och vad vi gör om dagarna, följ oss på Instagram.

Don´t be a stranger – we love humans.

shutterstock_1555637426

Därför ska du arbeta som HR-konsult

När du arbetar som HR-konsult hos oss behöver du inte välja! Som anställd HR-konsult hos oss kan du få det bästa av två världar.

Du får en unik möjlighet att både bredda och specialisera dig, samtidigt som du utmanas i olika HR- roller, organisationer och branscher – allt i en och samma roll. Du får variation, plus tryggheten i en tillsvidareanställning med marknadsmässig lön.

We are Wise Consulting

Varje organisations viktigaste tillgång är medarbetarna. Motiverade och engagerade medarbetare som alla arbetar mot uppsatta mål. Det skapar konkurrenskraft och goda framtidsutsikter. Med experter och konsulter inom ledarskap, HR, organisationsutveckling och coachning hjälper vi våra kunders mest värdefulla tillgång att bli ännu mer värdefull.

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.