Karriär hos oss

Hos oss får du din bästa tid i
karriären - vill du vara med?

Välkommen till Wise Consulting - ett team av dedikerade personer som brinner för HR och att varje dag få frigöra den inneboende potentialen hos våra kunder.

För oss är det viktigt att alla som arbetar hos oss får göra saker som de känner passion för och får energi av. Med ett eNPS som stadigt ligger på 70+ vågar vi lova att du kommer att trivas hos oss! Vi är ca 100 medarbetare, med runt 400 samarbetspartners, som alla är engagerade i det vi gör. Vi drivs och motiveras av att bygga och utveckla ett starkt gemensamt erbjudande och varumärke som stärker både dig som individ och Wise Consulting som bolag.

Vill du bli en del av Wise Consulting?

Våra kunder efterfrågar HR-kompetens och det värde vi skapar. Vi söker därför ständigt efter passionerade och kompetenta konsulter som vill bli en del av Wise-familjen. 

Är du intresserad av att bli en del av oss? Då har vi två spännande möjligheter! Och det finns två olika sätt att vara med på resan - som anställd HR-konsult eller som partner.

Vår kultur

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Här får du höra direkt från våra medarbetare om vår kultur, hur det är att vara HR-konsult och att vara en del av vårt community av närmare 100 medarbetare med en stark delningskultur. Du får också höra om vilka utvecklingsmöjligheter som finns och om våra olika teamaktiviteter.

Lyssna på hela avsnittet här med våra HR-konsulter Tobias Berglund och Tove Palmgren och få en inblick i vad som gör Wise Consulting till en unik arbetsplats!