Karriär hos oss

Hos oss får du din bästa tid i karriären - vill du vara med?

Välkommen till Wise Consulting - ett team av dedikerade personer som brinner för HR och att varje dag få frigöra den inneboende potentialen hos våra kunder.

För oss är det viktigt att alla som arbetar hos oss får göra saker som de känner passion för och får energi av. Med ett eNPS som stadigt ligger på 70+ vågar vi lova att du kommer att trivas hos oss! Vi är ca 100 medarbetare, med runt 400 samarbetspartners, som alla är engagerade i det vi gör. 

Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre och att vi varje dag förbättrar framtiden för människor och företag.

Vill du bli en del av Wise Consulting?

Vi drivs och motiveras av att bygga och utveckla ett starkt gemensamt erbjudande och varumärke som stärker både individen och Wise Consulting som bolag. 
 

Är du intresserad av att bli en del av oss? Våra kunder efterfrågar HR-kompetens och det värde vi skapar. Vi söker därför ständigt efter vassa konsulter som vill bli en del av Wise-familjen. Det finns två olika sätt att bli en del av oss, antingen som anställd HR-konsult eller som partner.

Anställd

HR-konsult hos oss

När du arbetar som HR-konsult hos oss behöver du inte välja, hos oss får du det bästa av två världar. Du får möjlighet att både bredda och specialisera dig, samtidigt som du utmanas i olika HR-roller, organisationer och branscher.

Partner

HR-uppdrag via oss

Att vara partner till oss innebär att du blir del av en gemenskap och samtidigt har friheten och flexibiliteten som egenföretagare. Du går ut på uppdrag hos våra kunder när vi har uppdrag som matchar din profil och kompetens. 

Vår kultur

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Här får du höra direkt från våra medarbetare om vår kultur, hur det är att vara HR-konsult och att vara en del av vårt community av närmare 100 medarbetare med en stark delningskultur. Du får också höra om vilka utvecklingsmöjligheter som finns och om våra olika teamaktiviteter.

Lyssna på hela avsnittet här med våra HR-konsulter Tobias Berglund och Tove Palmgren och få en inblick i vad som gör Wise Consulting till en unik arbetsplats!