HR-konsult till Göteborg

Vi söker affärsdriven HR-konsult

Vill du bli en del av Wise Consulting?

Är du en innovativ HR-expert som har tröttnat på det repetitiva årshjulet och strävar efter att göra verklig skillnad? Drivs du av möjligheten att fortsätta utveckla din HR-expertis och ta del av en unik möjlighet att driva HR-frågor i olika branscher och bolag? Har du modet att utforska nya vägar och utmana etablerade tankemönster?

Vill du dessutom göra detta tillsammans med ett exceptionellt team av kollegor som alltid finns där för att dela kunskap och entusiasm? Just nu letar vi efter individer som vill följa med oss på vår spännande resa, växa tillsammans med oss och bidra till både vår egen och våra kunders utveckling.

Vad innebär konsultrollen?

Som HR-konsult hos oss är du ansvarig för att driva och genomföra uppdrag hos våra kunder inom flera olika branscher och bolag. Vi har en bred variation av uppdrag och kunder, där vi matchar behoven mot din expertis. Även om du arbetar självständigt ute på uppdrag kommer du alltid att ha en "fet hand i ryggen". Med det menar vi att du alltid har tillgång till dina kollegors kompetens och kunskap, erfarenhetsutbyte kollegor emellan och en nära dialog med din teamchef som följer dig i ditt uppdrag och i din utveckling.

Vem söker vi?

För att trivas som konsult hos oss behöver du vara lösningsorienterad, affärs- och resultatdriven samt generös med kunskaps- och erfarenhetsdelning. Du bör dessutom vara flexibel och nyfiken på lärande och att hitta nya arbetssätt. Du drivs av att göra skillnad och skapa effekt, och du delar självklart vår passion för värdeskapande HR.  Vi ser att du är trygg med arbetsrätten och att du har relevant HR-utbildning med minst 4 års erfarenhet av operativt HR-arbete. Meriterande om du arbetat genom årshjulet samt ARUBA-modellen.

Vad vi erbjuder

Hos oss kommer du få ingå ett härligt gäng med ca 100 kollegor som alla brinner för HR. Vi går till jobbet med övertygelsen att vi gör varandra bättre. I din roll som HR-konsult får du en unik möjlighet att både bredda och specialisera dig, samtidigt som du utmanas i olika HR-roller, organisationer och branscher. Du får variation, plus tryggheten i en tillsvidareanställning med marknadsmässig lön samt förmåner som friskvårdsbidrag, pensionslösning enligt ITP1, helgdagsflex, egen telefon och dator och tillgång till digitala verktyg såsom simployer och slack.

Utöver deltagande under konferens- och kompetensutvecklingsdagar får du även strukturerat lärande internt från Wise Consulting.

Låter det intressant? 
Skicka in din ansökan med CV här nedan. Observera att vi endast tar emot ansökningar via hemsidan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning)

Frågor: Har du några frågor om rollen hör av dig till anette.hartlin@wiseconsulting.se

Om Wise Consulting

Vi på Wise Consulting är ett härligt gäng som med moderna arbetssätt, agila metoder och generös kunskapsdelning som vill förnya synen på HR. Och vet du, vi har kommit en god bit på vägen! Vi arbetar målmedvetet med att vara de mest inspirerande och skickliga konsulterna inom HR, ledarutveckling och coaching. Vår mission är att med gemensam kraft se till att alltid leverera de bästa tänkbara lösningarna till våra kunder. Och om du vill veta mer om oss så titta gärna in på vår hemsida.