PÅJOBBETPODDEN

LEDARSKAPSPODDEN FÖR NYFIKNA!

OM PÅJOBBETPODDEN


Det här är podden för dig som är intresserad av och vill utvecklas inom ledarskap. Du får ta del av lärdomar, erfarenheter och inspiration från en rad spännande och kända gäster inom näringslivet. Vår programledare Maria Göthe är en erfaren ledare som nyfiket undersöker intressanta ämnen, trender och frågeställningar. Vi som står bakom den här podden heter Wise Consulting och vi är konsulter inom ledarskap, HR och organisationsutveckling.

Vår programledare

Maria Göthe


Maria är en passionerad och erfaren ledar- och organisationsutvecklare på Wise Consulting. Hennes drivkraft är att skapa förutsättningar för utveckling, både hos sig själv och hos andra. Med stort engagemang och nyfikenhet utmanar hon ledare med syfte att få varje individ att växa och ta nya kliv. Marias omfattande erfarenhet och breda kompetens har gett henne en ödmjukhet inför den ökande komplexiteten i dagens organisationer och de utmaningar det innebär. Hon anser att vi behöver modiga chefer och medarbetare som vågar ifrågasätta sig själva, sin organisation och ständigt utveckla sina mänskliga förmågor.

Senaste avsnitten

4 april 2024

Avsnitt 195. Tamara Mašković Wängborg - Sunda och osunda konflikter

 

21 mars 2024

Avsnitt 194. Philip Runsten – Hemligheterna bakom kollektiv intelligens

 

7 mars 2024

Avsnitt 193. Magnus Lindwall - Att skilja på pseudovetenskap och evidensbaserad forskning

 

BAKOM PODDEN


Wise Consulting är nordens ledande konsultföretag inom HR. Vi är den självklara utvecklingspartnern för kunder som vill frigöra den inneboende potentialen i bolaget, teamen och medarbetarna. Genom affärsdriva konsulter inom HR, organisationsutveckling och ledarskap, skapar vi hållbar framgång för våra kunder. Genom att ständigt utmana och rusta oss med new ways of working, innovation, mod och rätt kunskaper får vi utveckling att hända – oavsett uppdrag. Det frigör potential, tid och lönsamhet för våra kunder – vi kallar det High impact HR.

 

WISE_LOGOTYP_NEG

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.