Vi hjälper människor och organisationer att växa

HR-konsult hos oss

Att vara en del av Wise Consulting

När du arbetar som HR-konsult hos oss behöver du inte välja, hos oss får du det bästa av två världar. Du får en unik möjlighet att både bredda och specialisera dig, samtidigt som du utmanas i olika HR- roller, organisationer och branscher – allt i en och samma roll. Du får variation, plus tryggheten i en tillsvidareanställning med marknadsmässig lön.

Vi lägger stort fokus vid att kontinuerligt ha en dialog med dig som konsult kring nästa utvecklingssteg och att matcha uppdragen på bästa sätt utifrån dessa både vad gäller bransch och roll. Vi har en gedigen process där våra proffsiga kundansvariga och teamchefer ser till att just du kommer ut på uppdrag som passar dig och din kompetens.

Du får chansen att tillhöra ett dream team med HR-konsulter

För oss är det viktigt att du som konsult har en tydlig plattform internt som både ger trygghet och kontinuitet men även kompetensutveckling, inspiration och mycket skratt! Med vår starka kultur och satsning på kompetensutveckling ses vi ofta och du känner dig aldrig ensam ute i uppdragen. Du får några av Sveriges vassaste HR-kollegor och har hela tiden ett stort nätverk av kompetens och erfarenhet kring dig.

Varför konsultrollen

Hur är det att jobba som
konsult hos oss?

Här får du höra våra HR-konsulter Stefan Norell och Julia Gossens berätta om hur det är att vara konsult hos oss på Wise Consulting. Hur började deras resa och varför valde dom just Wise Consulting. Stefan och Julia berättar även hur det är att tillhöra ett team av 100 HR-experter, och om att konsultrollen ger en fantastik möjlighet att både bredda och specialisera inom HR.