Vi hjälper människor och organisationer att växa

HR-konsult hos oss

Att vara en del av Wise Consulting


När du arbetar som HR-konsult hos oss behöver du inte välja, hos oss får du det bästa av två världar. Du får en unik möjlighet att både bredda och specialisera dig, samtidigt som du utmanas i olika HR- roller, organisationer och branscher. Du får variation, plus tryggheten i en tillsvidareanställning med marknadsmässig lön.

I rollen som HR-konsult driver och genomför du uppdrag och breddar affären hos våra kunder. Vi har en stor variation av både uppdrag och kunder där behovet matchas mot din kompetens. Även om du självständigt arbetar ute på uppdrag finns alltid en ”fet hand i ryggen” från alla kollegor på Wise Consulting. Med det menar vi att du alltid har tillgång till dina kollegors kompetens och kunskap, erfarenhetsutbyte kollegor emellan och en nära dialog med din teamchef som följer dig i ditt uppdrag och i din utveckling.

Du får chansen att tillhöra
ett dream team med
HR-konsulter

För oss är det viktigt att du som konsult har en tydlig plattform internt som både ger trygghet och kontinuitet men även kompetensutveckling, inspiration och mycket skratt! 

Med vår starka kultur och satsning på kompetensutveckling ses vi ofta och du känner dig aldrig ensam ute i uppdragen. Du får några av Sveriges vassaste HR-kollegor och har hela tiden ett stort nätverk av kompetens och erfarenhet kring dig.

Just nu söker vi:

Göteborg

Vi söker affärsdriva HR-konsulter

Är du en innovativ HR-expert som har tröttnat på det repetitiva årshjulet och strävar efter att göra verklig skillnad? Just nu letar vi efter individer som vill följa med oss på vår spännande resa, växa tillsammans med oss och bidra till både vår egen och våra kunders utveckling.

Varför konsultrollen?

Du får chansen att jobba med spännande företag i olika branscher och roller, samtidigt som du har en trygg anställning hos oss.
Du får ta del av expertis och know-how från Sveriges HR-elit, samla unik kunskap och bredda ditt nätverk.
Du får möjligheten att frigöra potentialen hos medarbetare, team och bolag. En chans att få göra skillnad på riktigt.

Hur är det att jobba som
HR-konsult hos oss?

Här får du höra våra HR-konsulter Stefan Norell och Julia Gossens berätta om hur det är att vara konsult hos oss på Wise Consulting. Hur började deras resa och varför valde dom just Wise Consulting. Stefan och Julia berättar även hur det är att tillhöra ett team av 100 HR-experter, och om att konsultrollen ger en fantastik möjlighet att både bredda och specialisera inom HR.