bottom-right

Vi hjälper människor och organisationer att växa

HR-konsult hos oss

top-left

När du arbetar som HR-konsult hos oss behöver du inte välja! Som anställd HR-konsult hos oss kan du få det bästa av två världar.

Du får en unik möjlighet att både bredda och specialisera dig, samtidigt som du utmanas i olika HR- roller, organisationer och branscher – allt i en och samma roll. Du får variation, plus tryggheten i en tillsvidareanställning med marknadsmässig lön.

Vi lägger stort fokus vid att kontinuerligt ha en dialog med dig som konsult kring nästa utvecklingssteg och att matcha uppdragen på bästa sätt utifrån dessa både vad gäller bransch och roll. Vi har en gedigen process där våra proffsiga kundansvariga och matchningsteam ser till att just du kommer ut på uppdrag som passar dig och din kompetens.

Vi erbjuder en marknadsmässig och konkurrenskraftig lön och andra fina förmåner såsom friskvårdsbidrag, karensbidrag, kompetensutvecklingsdagar, Brown Bag Lunches mm.

Chans att tillhöra ett dream team med HR-konsulter

För oss är det viktigt att du som konsult har en tydlig plattform internt som både ger trygghet och kontinuitet men även kompetensutveckling, inspiration och mycket skratt! Med vår starka kultur och satsning på kompetensutveckling ses vi ofta och du känner dig aldrig ensam ute i uppdragen. Du får några av Sveriges vassaste HR-kollegor och har hela tiden ett stort nätverk av kompetens och erfarenhet kring dig.

Visst låter det bra?

Connecta med oss!

Vill du få inspirerande innehåll från oss kopplat till HR-karriär inom Wise Consulting, lediga tjänster och annat kul? Då ska du anmäla dig här så är du automatiskt med på våra utskick!

 

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.