HR interim

Vi erbjuder en av marknadens absolut bästa och mest heltäckande lösningar inom HR interim

Hos oss får du hela vår samlade HR-kompetens på köpet vilket skapar rätt förutsättning för att nå dina mål. Oftast handlar det om heltidsuppdrag, men vi levererar också HR interim på deltid och i olika projekt. Allt utifrån dina behov och önskemål. När du anlitar en av våra konsulter kan du vara trygg med att du får den kompetens du behöver, och lite till.

Vad behöver just du och din organisation?

För oss börjar allting kring ditt och din organisations specifika behov. Var befinner sig organisationen just nu? Vilka mål och visioner ni satt upp och hur vi kan bli den kraft som tar er dit? Hur ser er utvecklingsresa ut? Utifrån denna typ av frågeställningar vet vi sedan vilken konsult som är bäst lämpad för interimsuppdraget. För oss handlar det om att hitta den bästa profilen för just ert behov..

Interim HR utifrån dina behov

Alla våra HR-konsulter har varit verksamma inom HR i flera år och kan lätt kliva in i ett nytt uppdrag, både vid längre interimslösningar och kortare uppdrag. Vi kan matcha dig med alltifrån en junior profil till senior konsult med 30 års erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete. Utgångspunkten är alltid just ditt nuläge och önskat läge.

Oavsett om du är i behov av specialistkompetens, tillfälliga lösningar i väntan på rekrytering, vid sjukskrivningar, tjänstledigheter, eller bygga upp HR från grunden kan interim HR vara något för dig. Söker du en mer junior person fixar vi så klart det också. Du kan få hjälp på hel- eller deltid, under kort eller lång tid. Vår utgångspunkt är att det ska ge effekt för din affär och dina mål.

När är en HR-konsult att föredra:

  • När du behöver rätt kompetens på plats snabbt
  • När du ska utveckla organisationen
  • När du vill maximera potentialen i organisationen och människorna i den
  • När du står i förändringsarbete
  • När specialistkompetens efterfrågas
  • Inför större HR-projekt /implementeringar
  • Vid föräldraledighet, tjänstledighet & sjukskrivning

Hör av dig till oss!

Nyfiken på oss och hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.