Vi söker partners med HR-kompetens i Stockholm

Vill du bli del av en gemenskap och ändå ha friheten och flexibiliteten som egenföretagare?

Då ska du bli en del av vårt partnernätverk! Att vara partner till oss innebär helt enkelt att du kör eget men går ut på uppdrag hos våra kunder när vi har uppdrag som matchar din profil och kompetens. Du får tillgång till vår kollektiva kompetens, möjlighet till nätverksträffar och annat erfarenhetsutbyte.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en unik möjlighet att både bredda och specialisera dig, samtidigt som du utmanas i olika HR- roller, organisationer och branscher. Du får också chans att bredda ditt nätverk med några av Sveriges vassaste HR-kollegor.

Vi har en stor variation av spännande uppdrag där behovet matchas mot din kompetens samt dina och Wise Consultings önskemål. Det kan röra sig om allt från roller som HR-Generalist, HR Business Partner eller HR-Chef till att utföra mer specifika uppdrag. Du får tillgång till digitala HR-verktyg och lösningar för att du ska få den support du behöver att kunna leverera på topp.

Även om du självständigt arbetar ute på uppdrag har du alltid en gemenskap från Wise Consulting i ryggen.

Vem vi söker

Vi söker dig vars hjärta bultar lite extra för nytänkande HR och att få göra skillnad på riktigt! Dig som är ett innovativt HR-proffs som för länge sedan tröttnat på årshjulet och är redo att göra skillnad på riktigt.

Vi söker dig som:

  • Vill utveckla och förflytta HR inom en rad olika branscher och bolag
  • Gillar att trampa upp nya stigar och utmana invanda tankebanor
  • Har bred erfarenhet från olika roller inom HR

Vill du vara med på vår resa och göra skillnad tillsammans med oss hos våra kunder? Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Placering: Stockholm

Omfattning: Heltid/deltid

Anställningsform: Som partner fakturerar du oss för dina insatser

Nyfiken på oss och hur vi hjälpa er?

Fyll i dina uppgifter så tar vi förutsättningslös kontakt.