Executive Outplacement

Executive Outplacement är för chefer och ledningsgruppsmedlemmar som behöver lämna sina positioner.


Vid en organisationsförändringar är det inte ovanligt att chefer och/eller ledningsgruppsmedlemmar behöver lämna sina positioner. Genom professionellt stöd kan en svår situation vändas till en väg mot utveckling och nya möjligheter för den som sägs upp. Det visar att du som arbetsgivare tar ansvar, och skapar trygghet och motivation hos de som jobbar kvar. Genom våra program på executive-nivå har våra klienter en ny lösning på plats inom 3-12 månader. 

Individanpassade program

I våra program startar processen med att kartlägga din bakgrund, drivkrafter och framtidsplaner samt att sätta upp en målbild. Vi väljer en individuellt matchad huvudcoach för varje deltagare som följer med genom hela processen och projektleder programmet. Vi sätter ihop ett coachteam utifrån varje persons individuella behov och förutsättningar.

Våra erfarna chefscoacher har fått tusentals chefer till nya arbeten. Med ett nära samarbete med en professionell coach hjälper vi klienten att identifiera nya möjligheter, kartlägga värderingar, intressen, erfarenheter, styrkor, svagheter och drivkrafter. Klienten får hjälp med personlig utveckling, kommunikation, jobbsök, CV och LinkedIn-profil. Med vårt breda nätverk på arbetsmarknaden är vi vägen till nästa utmaning.

Certifierade coacher

Våra Executive Outplacement-konsulter erbjuder coaching för ledare med skräddarsydd rådgivning för att utvecklas och hitta nästa utmaning. Våra individanpassade lösningar och matchar individens kompetens och ambitioner med verkligheten på arbetsmarknaden. Vår process matchar högsta internationella standard, och alla våra coacher uppdaterar kontinuerligt sin kompetens genom återkommande utbildning och utvecklingsprogram.

Du kanske också är intresserad av

Hör av dig till oss!

Är du osäker på vilket program som passar dig bäst? Hör av dig så hjälper vi dig. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.