Chefscoaching

Coaching är en värdefull metod för personlig och professionell utveckling. Det är för dig som vill göra det mesta av din talang, kunskap och potential.


Chefscoaching hjälper dig att utvecklas och bli en bättre ledare. Du får verktyg för att kunna motivera dina medarbetare, öka prestation och resultat. Vi hjälper dig att bli en ledare som kan lyssna, inspirera och skapa engagemang. 

Varför chefscoaching?

Hos oss får du konkreta råd, metoder och verktyg som du kan använda redan nästa dag på jobbet – det är då som skillnad sker. Våra erfarna och professionella coacher hjälper dig som chef att utvecklas framgångsrikt. Du är den som får verksamheten att växa, får medarbetare att bli mer engagerade, självgående och kreativa genom aktiva val. Att investera i chefscoachning är att investera i en mer hållbar och framgångsrik framtid för företaget.
 

Hur funkar chefscoaching?

Coaching är en framåtriktad och handlingsinriktad metod för utveckling. Tillsammans med din coach sätter ni ramar för samarbetet, kartlägger nuläge och utmaningar för att sedan definiera mål med coachingen. En framgångsrik coaching präglas av förtroende och autenticitet. Med dina behov i fokus kan vi komplettera coachingen med olika tester, mätinstrument och analysverktyg.

Vi använder oss bland annat av EQi 2.0. Ett test som mäter 15 förmågor inom emotionell intelligens som är avgörande för framgång. Du får insikt om dina emotionella och sociala förmågor och hur du kan utveckla dessa för att möta dagens utmanade och föränderliga arbetsliv. Vi använder också 360-analyser för att jobba mot mål med dina kollegors bild av nuläget som utgångspunkt. Det ger oss en god möjlighet att mäta den förändring som sker genom coachprocessen.

Du kanske också är intresserad av

Hör av dig till oss!

Är du osäker på vilket program som passar dig bäst? Hör av dig så hjälper vi dig. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.