Outplacement

Genom ett outplacement-program säkrar du upp din position som en trygg arbetsgivare, skapar ambassadörer och lockar talanger.


Förändringar är i dagens arbetsliv mer eller mindre konstanta. I denna tid av ständig rörelse och förändring behöver vi även anpassa våra organisationer för att hänga med och vara fortsatt konkurrenskraftiga. Ibland måste vi förändra vår organisation och låta vissa medarbetare lämna bolaget. Då kan ett outplacementprogram vara rätt väg att gå för att ge dina medarbetare ett proffsigt avslut, vilket stärker er position som arbetsgivare. Du skapar trygghet för alla anställda och ger medarbetarna som måste gå rätt förutsättningar för att ta nya kliv i karriären.

Vi vänder den tuffa situationen till en win-win för både dig som arbetsgivare och dina anställda. Genom ett professionellt outplacementprogram säkrar du upp din position som en trygg arbetsgivare, du skapar ambassadörer och du attraherar och engagerar rätt personal.

Vi hjälper medarbetare att hitta sina styrkor och nästa utmaningar. Våra certifierade coacher har lång erfarenhet av individuell coachning, vägledning och rådgivning från många olika branscher och positioner. Vi arbetar enligt en målinriktad och effektiv metod som utvecklats efter många års erfarenhet av outplacement och individuell coachning, RUSH-metoden.

Med vår metod får klienten rätt förutsättningar att landa i sig själv och skapa konkurrenskraftiga ansökningar till rätt roller som leder till intervjuer. Vi har goda kunskaper om den lokala arbetsmarknaden och flera av våra systerbolag är välkända rekryteringsföretag, vilket kan bli värdefulla kontakter för klienten. Vi arbetar alltid efter klientens behov och utmaningar.

Vinster med outplacement

  • Skapar trygghet i organisationen
  • Hjälper medarbetare snabbt till nya utmaningar
  • Skapar viktiga ambassadörer för verksamheten

I våra standardprogram träffas klient och coach vid 8, 13 eller 20 personliga möten. Under perioden har klienten stöd av sin karriärcoach och vår karriärportal. Eftersom varje situation och människa är unik skräddarsyr vi gärna ett program som passar just din organisation och dina anställda. Vi coachar alla typer av roller, som till exempel administratörer, projektledare, säljare, specialister, chefer och vd:ar.

Utfall

Enligt våra kvalitetsmätningar är 100 % av våra klienter nöjda med våra coachningsprogram varav 93 % ger oss högsta betyg.

Du kanske också är intresserad av

Hör av dig till oss!

Är du osäker på vilket program som passar dig bäst? Hör av dig så hjälper vi dig. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.