Webinar

Fyradagarsvecka – orealistisk utopi eller nyckeln till lönsamt och hållbart arbetsliv?

EVENTET HAR PASSERAT

Välkommen att delta i vårt webinar där vi kommer utforska det spännande och omdiskuterade ämnet fyradagarsveckan, och dess betydelse för ett balanserat och effektivt arbetsliv. Under detta webinar får du insikt i svenskarnas synpunkter, för- och nackdelar, samt hur det påverkar produktiviteten och välbefinnandet på arbetsplatsen. Ta chansen att få värdefulla insikter och anmäl dig nu för att säkra din plats!


Fyradagars arbetsvecka är ett omdiskuterat ämne som blivit än mer aktuellt när vi söker nya arbetssätt för ett mer balanserat och produktivt arbetsliv. I allt fler länder gör företag försök med fyradagars arbetsvecka som ett steg mot att skapa ett mer hållbart arbetsliv. Men hur ser det ut i Sverige? Är svenskar positiva till en fyradagars arbetsvecka? Vilka är för- och nackdelarna, och hur påverkar det produktiviteten och välbefinnandet på arbetsplatsen?
 
Sverige får sin första forskningsstudie om fyradagarsveckans effekter under 2024, i samarbete med Handelshögskolan i Stockholm och Karlstads Universitet. Initiativtagare till studien i Sverige är Anna-Carin Alderin, rutinerad chef med 18 år på IKEA i bagaget. Numera egenföretagare och nationell representant för 4 Day Week i Sverige. 
 
Anslut till vårt webinar och lyssna på Anna-Carin och när hon delar med sig av insikter från studien om kortare arbetstider och dess potential för ett balanserat och produktivt arbetsliv. Maria Göthe, ledar- och organisationsutvecklare, kommer att leda och moderera samtalet.

Eventet är kostnadsfritt. 


Varmt välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!