EVENT - PASSERAT

Human Growth Award 2023

Sveriges mest prestigefyllda pris inom HR

Varmt välkommen till Human Growth Award 2023! Eventet livesänds digitalt den 22 november från Filadelfia Convention Center i Stockholm. Var med när Sveriges mest framstående HR-team delar sina framgångsrecept och se vilka som slutligen vinner årets HR-team.

Så har tävlingen gått till

Från början var det närmare 60 nomineringar till årets Human Growth Award. Därefter tog sig 15 HR-team vidare till nästa steg och fick svara på uppföljningsfrågor. I hård konkurrens var det slutligen 6 team som efter intervjuer valts ut av juryn att gå till final!

Årets finalister

Capio St. Göran, Tui, Cary Group, Hemnet, KappAhl och BookBeat

Dessa HR-team har verkligen bevisat att de ligger i absoluta framkant när det gäller att skapa värde, använda kulturen som konkurrenskraft och driva hållbar utveckling!

Du är välkommen att delta under denna digitala sändning där vi kommer utse vinnarteamet i Human Growth Award för "värdeskapande och innovativt HR-arbete". Nytt för i år är att vi även delar ut specialistpriser inom kategorierna "kultur som konkurrenskraft" och "hållbar utveckling".

Varmt välkommen!

Självklart kostnadsfritt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!