Insikter & kunskap

Insikter & kunskaper för inspiration och utveckling.

Hitta rätt kunskap

Låt oss inspirera dig inom HR, utveckling, ledarskap, medarbetarskap och mycket mer. Ju mer du vet, desto mer välgrundade beslut kan du fatta. Att veta när man vet något och när man inte vet något – det är kunskap.

Dela gärna vidare om du gillar det du ser!

Filtrera


Case

Case | Karriärcoachning

Ebba Hult var i ett läge där hon kände att det var dags att gå vidare från sin dåvarande arbetsgivare. Hon såg det som en chans att få fundera över vad hon ville göra, vad hon är bra på och egna drivkrafter.
Case

Case | Circle K

Cheferna som gått programmet har fått nya insikter om sig själv och sitt ledarskap och de har fått med sig enkla modeller och verktyg att använda direkt i sin vardag.
Jessica Lindqvist, Utbildningsansvarig
Läs mer
Case

Case | Genworth

Vår mission och våra värderingar är nu tydliga både internt för våra medarbetare och externt för våra samarbetspartners. Vi ser också att det tvärfuntionella samarbetet fungerar mycket bättre och upplever att vi nu är ”ett team”.
Lars von Sivers Lindmark, vd
Läs mer
Case

Case | Stavdal

Vi började med att göra en så kallad HR-kartläggning där vi gick igenom samtliga HR-områden för att se vad som saknades, vad som fanns och vad som behövde utvecklas.
Mikael Olsson, CEO
Läs mer
Case

Case | Omegapoint

Vi landade i att vi ville ha en skräddarsydd ledarskapsutbildning under en period om 18 månader, under denna period kör vi olika workshops där vi tar upp specifika ledarskapsämnen som är anpassade efter våra chefers önskemål och utmaningar.
Lotta Hammarström, Talent Management
Läs mer
Case

Case | Fora

Vi fick helt rätt kandidat för jobbet, en riktigt duktig HR-konsult som blev ett med teamet.
Tomas Torarp, HR-chef
Läs mer
Case

Case | Sweco

Vi behöver aktivt arbeta med vår kompetensförsörjning, vi behöver tydliggöra och utveckla vårt erbjudande och vi behöver skapa goda upplevelser och verka för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare.
Jenny Palmgren, Gruppchef HR Operations
Läs mer
Case

Case | Tobii

På Tobii har vi nu lyckats kommunicera att vi värderar ledarskap högt, du ska vara stolt om du arbetar som ledare hos oss och ta ditt uppdrag på största allvar!
Cecilia Eriksson, HR-Direktör
Läs mer

Missa inte kommande insikter & kunskap

Vill du få en update när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll för dig!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.