Insikter & kunskap

Insikter & kunskaper för inspiration och utveckling.

Hitta rätt kunskap

Ta del av vår mångåriga kunskap inom HR, utveckling, ledarskap, medarbetarskap och mycket mer. Ju mer du vet, desto mer välgrundade beslut kan du fatta. Att veta när man vet något och när man inte vet något – det är kunskap. Se därför till att ofta besöka vår kunskapsbank här, det lönar sig.

Dela gärna vidare om du gillar det du ser!

Filtrera


Wise paper

Wise Paper | HR-trender

För HR handlar det idag och framåt om att tänja på gränserna för hur vi tillför värde. I den här artikeln delar vi de 5 senaste trenderna inom HR för dig att ha koll på.
Läs mer här
Case

Case | Atea

Det värderingsstyrda IT-företaget Atea ville stärka sitt arbete med jämställdhet och mångfald. I händerna på vår HR-konsult Christine Strömberg växte ambitionen till en idé som de närmaste tre åren kommer att genomsyra Ateas arbete i hela landet.
Lisa Eklöf, HR-chef på Atea
Läs mer
Wise video

Wise Video | Human Growth Award 2021

Här får du ta del av inspirerande berättelser från de tre finalistteamen, Atea, GetAccept & 3 Sverige, i Human Growth Award 2021. Vilka är deras framgångsrecept och vilket team blir det till slut som kammar hem priset
Läs mer här
Wise paper

Wise Paper | Rapport – HR-Tech

Inom alla områden i samhället går vi mot en allt mer digital värld, likaså för HR. Vi ville därför ta pulsen på HR-Sverige för att se hur långt HR har kommit med sin digitalisering!
Läs mer här
Wise video

Wise Video | Så lyckas du med digital onboarding!

Hur skapar du rätt förutsättningar för en digital onboarding? Hur drar du nytta av digitala verktyg för att skapa en vass onboarding? Ta del av våra tips på i detta inspelade webinar.
Läs mer här
Events

Webinar 29 april 2022 | Organisationsdesign – så formar du en modern och flexibel organisation

Hur designar du en organisation som står pall när allt runtomkring är i ständig rörelse? Hur skapar du en kultur som frigör kraften i individer och team?
Boka här
Blogg

Tema HR-Tech – HR-system | Steg-för-steg-guide för en lyckad implementation

Att upphandla och implementera ett HR-system är tidskrävande. Om vi inte planerar noga och driver det som ett projekt med en tydlig start och mål får vi troligtvis inte det värde och effekt vi önskat.
Läs mer här
Blogg

Dåligt ledarskap – vad kännetecknar en dålig chef?

Har du någon gång upplevt en destruktiv chef? Den frågan inleder Maria Fors Brandebo ofta sina föreläsningar med. Än så länge är det väldigt få som inte räckt upp handen. Maria är forskare på Försvarshögskolan och har studerat destruktivt ledarskap i över 10 år. Maria är även medförfattare till boken ”Destruktivt ledarskap”. Men vad kännetecknar egentligen ett dåligt ledarskap?
Läs mer här

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Nyfiken på oss och hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så tar vi ett förutsättningslöst samtal!