Insikter & kunskap

Insikter & kunskaper för inspiration och utveckling.

Hitta rätt kunskap

Låt oss inspirera dig inom HR, utveckling, ledarskap, medarbetarskap och mycket mer. Ju mer du vet, desto mer välgrundade beslut kan du fatta. Att veta när man vet något och när man inte vet något – det är kunskap.

Dela gärna vidare om du gillar det du ser!

Filtrera


Blogg

Internkommunikation digitalt – så blir du en stjärna!

En effektiv internkommunikation spelar en oerhört viktig roll vad gäller tex motiverade medarbetare, kundnöjdhet och effekt på sista raden. Vad är viktigt att ha i åtanke för att utforma en effektiv internkommunikation digitalt?
Läs mer
Wise video

Wise Video | Leda och motivera på distans

I detta inspelade material från vårt webbinarium "Leda och motivera på distans" går vår ledarutvecklare och kommunikationscoach igenom vad du ska tänka på för att gå igenom skärmen på ett effektivt, hållbart och motiverande sätt.
Läs mer här
Wise video

Wise Video | Så arbetar du med självledarskap

I detta inspelade material från vårt webbinarium "Så arbetar du med självledarskap" tittar vi närmare på självledarskap både utifrån perspektivet medarbetare och chef. Vad kan jag som medarbetare göra för att stärka mitt självledarskap? Vad behöver jag som chef tänka på?
Läs mer här
Events

Webbinarium 8 sept 2020 | Så arbetar du med psykologisk trygghet på distans

Covid-19 har kraftigt ritat om vardagen för de flesta av oss. För många innebär pandemin att vi också flyttat vår arbetsplats från kontoret till hemmakontoret. Hur skapar vi utifrån detta ett tryggt och sunt arbetsklimat där vi alla känner psykologisk trygghet?
Boka här
Events

Webbinarium 20 aug 2020 | Hur planerar vi för ett kommande normalläge i verksamheten?

De flesta bolag och organisationer har på ett eller annat sätt påverkats av Covid-19. Flera bolag har stängt ner eller förflyttat sin verksamhet till hemmakontoret. I takt med att tiden går och förutsättningarna förändras, börjar nu fler och fler att planera för ett normalläge.
Boka här
Blogg

Hur behåller du medarbetarengagemanget post corona?

Sällan, för att inte säga aldrig, har HR varit så i fokus på företagen som under den pågående Coronapandemin. HR hanterar allt ifrån krisledning, korttidspermitteringar, varsel och inte minst arbetsmiljöfrågor vid distansarbete.
Läs mer
Events

Passerat | Webbinarium 23 juni 2020 | Rigga för sommarledighet & avstämning till Tillväxtverket

Sommaren står för dörren och har du permitterad personal har det även blivit dags för avstämning till tillväxtverket. Men vad är det du ska rapportera och vad kan vara bra att tänka på? Hur ska du tänka under sommarperioden...
Boka här
Blogg

HR – affärskritiskt för framgång i lågkonjunktur och kris

Mitt i den kris som vi hamnat i till följd av Covid -19 jobbar nu många HR-avdelningar för fullt med att anpassa organisationen efter nya förutsättningar och rusta ledare och medarbetare på bästa sätt för att komma igenom denna situation så framgångsrikt som möjligt.
Läs mer

Missa inte kommande insikter & kunskap

Vill du få en update när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll för dig!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.