Insikter & kunskap

Insikter & kunskaper för inspiration och utveckling.

Hitta rätt kunskap

Ta del av vår mångåriga kunskap inom HR, utveckling, ledarskap, medarbetarskap och mycket mer. Ju mer du vet, desto mer välgrundade beslut kan du fatta. Att veta när man vet något och när man inte vet något – det är kunskap. Se därför till att ofta besöka vår kunskapsbank här, det lönar sig.

Dela gärna vidare om du gillar det du ser!

Filtrera


Blogg

Årets vinnare av Human Growth Award sticker ut genom sitt sätt att strategiskt utforma sitt HR-arbete utifrån de affärs- och verksamhetsutmaningar som föreligger. De har identifierat kraften i kulturen och gemensamma värderingar och HR ses som en självklar ledare för att möjliggöra tillväxt och lönsamhet.
Läs mer här
Blogg

Hur står det till med chefens arbetsmiljö?

För att arbetsmiljön ska vara god behöver vi ha trygga och välmående chefer. Här följer en sammanställning av aktuella rapporter inom området. 
Läs mer här!
Events

Passerat - Under vår direktsända HR-gala får du exklusivt ta del av hemligheten bakom Sveriges mest framstående HR-team. Det här vill du inte missa!
Läs mer här
Blogg

3 frågor med vår vd Katarina Walter

Vilka är de främsta utmaningarna för företag 2023? Vilken app går det bara inte att leva utan och vilken är egentligen den främsta lärdomen när det kommer till att vara ledare? Häng med när vår nya vd Katarina svarar på dessa frågor!
Läs mer här
Blogg

Välmående på jobbet – vad innebär det idag?

Nu när vi äntligen får samlas igen på våra arbetsplatser, som under pandemin varit stängda, inser vi att de senaste två åren har satt sina spår… Enligt Global Harvard Business Review upplevde 89% att deras arbetsliv hade försämrats och...
Läs mer här
Events

Passerat | Webinar 7 september 2022 | Få koll på nya LAS

Förändringarna kring LAS beskrivs som de största förändringarna inom arbetsrätten i modern tid. Men vilka är då de största skillnaderna jämfört med hur det ser ut idag?
Boka här
Wise paper

Wise Paper | HR-trender

För HR handlar det idag och framåt om att tänja på gränserna för hur vi tillför värde. I den här artikeln delar vi de 5 senaste trenderna inom HR för dig att ha koll på.
Läs mer här
Case

Case | Atea

Det värderingsstyrda IT-företaget Atea ville stärka sitt arbete med jämställdhet och mångfald. I händerna på vår HR-konsult Christine Strömberg växte ambitionen till en idé som de närmaste tre åren kommer att genomsyra Ateas arbete i hela landet.
Lisa Eklöf, HR-chef på Atea
Läs mer

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Nyfiken på oss och hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så tar vi ett förutsättningslöst samtal!