Insikter & kunskap

Insikter & kunskaper för inspiration och utveckling.

Hitta rätt kunskap

Låt oss inspirera dig inom HR, utveckling, ledarskap, medarbetarskap och mycket mer. Ju mer du vet, desto mer välgrundade beslut kan du fatta. Att veta när man vet något och när man inte vet något – det är kunskap.

Dela gärna vidare om du gillar det du ser!

Filtrera


Blogg

Korttidsarbete & permittering – det här gäller

Med Coronaviruset (Covid-19) har många frågor och funderingar dykt upp och arbetsgivare behöver ta ställning till en rad olika frågor. Här har vi kort samlat vad som gäller kring korttidsarbete och permittering.
Läs mer
Blogg

Ställ om för bibehållen konkurrenskraft

Här och nu behöver företag och organisationer snabbt ställa om sin verksamhet. Sättet på vilket vi gör detta kommer vara helt avgörande för vilken konkurrenskraft vi har när ”post-corona-vardagen” tar fart. För då kommer det att gå undan.
Läs mer
Blogg

Vad krävs av arbetsgivare vid allvarlig händelse eller kris?

Utmaningen för arbetsgivare är att kriser kan komma i många olika former och skepnader och att de är svåra att planera för.
Läs mer här
Blogg

Bli en attraktiv arbetsgivare genom volontärarbete

Att låta medarbetare volontärarbeta på arbetstid gynnar inte bara företaget genom att de gör en samhällstjänst utan får även mer lojala och motiverade medarbetare.
Läs mer här
Blogg

Så skapar du plats för utveckling

Involverar du dig i många projekt och tackar ja till de flesta uppgifter som kommer i din väg? Då har jag bara en fråga – vad är det du slutar att göra?
Läs mer här
Blogg

Skapa konkurrenskraft genom psykologisk säkerhet

I en tid med enorm förändringstakt, osäkerhet och komplexitet ligger det i varje organisations intresse att skapa optimala förhållanden för modiga medarbetare. Medarbetare som känner trygghet i att testa och slänga sig ut.
Läs mer här
Blogg

Chefer – så skapar ni psykologisk säkerhet

Framgång bygger på engagemang, teamwork och tillit – och det är där som psykologisk säkerhet kommer in i bilden.
Läs mer här
Blogg

Så lyckas du med ditt distansledarskap

Många chefer leder på distans idag, men det finns vissa saker du kan göra för att vässa ditt sätt att vara som chef, på distans. Idag är distansledarskap vardag för många chefer,
Läs mer här

Missa inte insikter & kunskap

Vill du få en update när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så håller vi dig uppdaterad.

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.