Vi förbättrar framtiden för människor och organisationer

Specialistkonsulter inom
HR, ledarskap och organisationsutveckling

Vi är nordens ledande konsultföretag inom HR och erbjuder en av marknadens mest heltäckande lösningar inom HR interim. Med specialistkonsulter inom HR, ledarskap, och organisationsutveckling utvecklar vi människor och organisationer för framgång och skapar vi lönsamhet för våra kunder.

Våra tjänster

Human Growth Award

Sveriges mest prestigefyllda pris inom HR! En tävling där vi lyfter det mest innovativa och moderna HR-team som utvecklar och driver HR framåt. 

Lyft det team som du tycker sticker ut. Vem vet - det kanske rentav är ditt eget team som borde uppmärksammas för det fantastiska arbete ni gör?
 

Nyhet för i år är att vi utser en vinnare i respektive kategori.

Vill du bli en del av
Wise Consulting?

Våra kunder efterfrågar HR-kompetens och det värde vi skapar. Vi söker därför ständigt efter passionerade och kompetenta HR-konsulter som vill bli en del av Wise-familjen.

Vi är Wise Consulting

Vad är High Impact HR?

Vad skulle hända i just din organisation om du kunde frigöra och utveckla varje individs potential, förmågor och engagemang? Vad skulle det innebära för bolagets resultat om du kunde öka kraften av allas insatser med 5%? Eller kanske 20%?

Vi hittar den potentialen hos våra kunder. Vi vet att det är först då som vi kan skapa verklig skillnad och resultat på sista raden.

Hör av dig till oss!

Nyfiken på oss och hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.