Skräddarsydd ledarutveckling

Ett bra ledarskap är avgörande om medarbetare trivs och gör sitt yttersta för att nå sina mål.


Bra ledare skapar en kultur där kreativitet och engagemang uppmuntras och bygger en grund för organisationens framgång. För att få verklig effekt skräddarsyr vi ledarprogam utifrån just er organisations specifika behov. Vi anpassar insatserna utifrån de utmaningar som finns på er arbetsplats, vilket är mycket värdefullt för organisationen. Kanske är ni flera som behöver få samsyn kring ledarskap och hur ni tillsammans kan arbeta för att nå uppsatta mål. 

Vi utgår alltid ifrån era utmaningar och situation. Genom att skräddarsy ett ledarprogram – där vi kopplar samman konkreta och enkla verktyg med era värderingar och er målbild – driver vi tillsammans ert ledarskap framåt. Feedbackträning, kommunikation, svåra samtal, tydliggörande av uppdraget – you name it! Vi hjälper er att skapa en ledarskapskultur med motiverade chefer som gör skillnad – på riktigt.

Alla våra utbildningar är hands-on och kan appliceras direkt i det vardagliga arbetet. Vi använder oss av ett antal metoder och verktyg som säkerställer att era ledare uppnår sin riktiga potential. Vi använder oss bland annat av:

  • DISC – En analys som kartlägger kommunikationsstilar och beteenden
  • EQ-i – Utvärderingsverktyg för mätning av emotionell intelligens (bland annat mäter den självständighet, empati, flexibilitet, stresstålighet och optimism på individnivå)
  • GDQ – (Group Development Questionnaire) är ett effektivt verktyg som identifierar gruppens nuläge och hjälper till att utveckla och effektivisera gruppens samarbete

Du kanske också är intresserad av

Hör av dig till oss!

Nyfiken på oss och hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.