Medarbetarutveckling

Hållbara och motiverade medarbetare skapar resultat på sista raden. Utveckla era medarbetare genom individuella insatser så alla når sin fulla potential.

Vi erbjuder en verktygslåda med strategier, praktiska verktyg och metoder. Målet är att dina medarbetare ska motiveras till att påverka sin situation och därmed att prestera bättre. Vi utgår alltid från medarbetarens specifika utmaningar och mål. Alla våra upplägg bygger på forskning inom KBT, psykologi, det senaste inom arbetsmiljö samt beprövad erfarenhet utifrån alla de uppdrag vi utfört tidigare. Vi anpassar alltid våra upplägg efter era unika utmaningar och mål.

Kommunikation & Retorik

För att du ska bli en framgångsrik talare är det flera faktorer som spelar in, allt ifrån klädsel, röstläge, kroppsspråk och till hur du använder rummet.

Karriärcoaching

Om du behöver sätta nya mål för era anställdas utveckling är karriärcoaching en framgångsrik metod. Vi erbjuder individuell coaching för att möta varje persons unika behov och mål.

Individuell coaching

Skapa ökad självinsikt, stärka kommunikation, hitta motivation och riktning genom att identifiera och utveckla styrkor samt skapa beteendeförändring genom coaching. Vi erbjuder en verktygslåda som ger bestående resultat.

Outplacement

Förändringar och uppsägningar är något som organisationer ofta står inför. Genom ett outplacementprogram säkrar du upp din position som en trygg arbetsgivare, skapar ambassadörer och stärker ditt varumärke.

Nyfiken på oss och hur vi kan frigöra er organisations inneboende potential?

Fyll i dina uppgifter så tar vi förutsättningslös kontakt.