Chefsutbildningar

Företagsutbildningar för chefer

Det mest effektiva sättet att utveckla en organisation är att utbilda chefer som engagerar sina medarbetare och driver organisationen framåt.


Vi erbjuder chefsutbildningar som hjälper såväl erfarna som nya ledare att nå sin fulla potential i ledarskapet. Bra ledare skapar en kultur där kreativitet och engagemang uppmuntras, vilket skapar konkurrenskraft, lönsamhet och är direkt avgörande för organisationens framgång. En bra ledarutbildning skapar effekt och ger resultat på sista raden. 

Våra utbildningar kan genomföras både fysiskt och online. Genom digitala plattformen Knowly och videoverktyget Zoom kan vi genomföra liveutbildningar, hålla gruppdiskussioner, skicka ut praktisk information och förberedande uppgifter inför utbildningen. 

Vårt mål - maximal effekt av din utbildning

Vi är bara nöjda när vi skapar verklig effekt, därför har vi skapat utbildningsupplägg för dig som vill nå nya höjder och skapa resultat på riktigt. Alla våra utbildningar bygger på gedigen forskning och modern pedagogik. Vår unika metod och våra erfarna utbildare säkerställer att utbildningen leder till förändring – så att du kan använda din fulla potential i ditt uppdrag.

FÖRE

För att du ska få effekt är det viktigt med rätt förberedelser. Med hjälp av vårt digitala utbildningssystem startar din resa redan innan utbildningen med förberedande övningar. Här sätter vi grunden för maximal effekt.

UNDER

Vår pedagogik bygger på det upplevelsebaserade lärandet, med utgångspunkt i dina konkreta utmaningar kopplade till ditt uppdrag – alltid med affärsnyttan i fokus. Vi varvar teori med övningar, diskussioner och erfarenhetsutbyte.

EFTER

Där andra slutar – fortsätter vi. Efter utbildningen ser vi till att följa upp hur du använder kunskapen från utbildningen. Tillsammans med vår digitala coach följer vi upp din handlingsplan och ser till att du går från ord till handling.

Du kanske också är intresserad av

Ny som chef

Är du ny i rollen som chef? Vår chefsutbildning ger dig konkreta verktyg för att hantera vardagliga utmaningar mer effektivt och bygger en stabil grund för ditt ledarskap.

Chefscoaching

Chefscoaching är för ledare som vill utvecklas och bli ännu bättre på sitt uppdrag. Vi ger konkreta råd, metoder och verktyg som du kan använda redan nästa dag på jobbet.

Ledarutbildning

En ledarutbildning är för dig som vill utvecklas i ledarrollen och skapa resultat på riktigt. Vår målsättning är att du ska få effekt av din utbildning och finna din riktiga potential. 

Är du intresserad av chefsutbildningar?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.