Chefsutbildningar

En bra ledarutbildning ger resultat på sista raden.

Det mest effektiva sättet att utveckla och förändra en organisation är att utbilda cheferna. Wise Consulting erbjuder chefsutbildningar som hjälper såväl erfarna som nya ledare att nå sin fulla potential i ledarskapet. Bra ledare skapar en kultur där kreativitet och engagemang uppmuntras, vilket skapar konkurrenskraft, lönsamhet och är direkt avgörande för organisationens framgång.

Våra utbildningar ges online. Genom digitala plattformen Knowly och videoverktyget Zoom kan vi genomföra liveutbildningar, hålla gruppdiskussioner, skicka ut praktisk information och förberedande uppgifter inför utbildningen mm. För utbildningen behöver du ha tillgång till dator (med kamera och mikrofon) och en bra internetuppkoppling.

shutterstock_1537283585

Utbildning

Ny som chef

Är du ny i rollen som ledare? Vår chefsutbildning för nya ledare ger dig konkreta verktyg för att hantera vardagliga utmaningar mer effektivt och bygger en stabil grund för ditt ledarskap.
Läs mer och boka

Utveckling

Chefscoaching Online

Chefscoaching är för ledare som utvecklas och bli ännu bättre på sitt uppdrag. Vi ger konkreta råd, metoder och verktyg som du kan prova och använda redan nästa dag på jobbet – det är då som skillnad sker. 
Läs mer

Utveckling

Kommunikation och retorik

För att du ska bli en framgångsrik talare är det flera faktorer som spelar in, allt ifrån klädsel, röstläge, kroppsspråk och till hur du använder rummet.
Läs mer

Vårt mål - maximal effekt av din chefsutbildning

Vi är bara nöjda när vi skapar verklig effekt, därför har vi skapat chefsutbildningsupplägg för dig som vill nå nya höjder och skapa resultat på riktigt. Alla våra utbildningar bygger på gedigen forskning och modern pedagogik. Vår unika metod och våra erfarna utbildare säkerställer att utbildningen leder till förändring – så att du kan använda din fulla potential i ditt uppdrag.

Före

För att du ska få effekt är det viktigt med rätt förberedelser. Med hjälp av vårt digitala utbildningssystem startar din resa redan innan utbildningen med förberedande övningar. Här sätter vi grunden för maximal effekt.

Under

Vår pedagogik bygger på det upplevelsebaserade lärandet, med utgångspunkt i dina konkreta utmaningar kopplade till ditt uppdrag – alltid med affärsnyttan i fokus. Vi varvar teori med övningar, diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Efter

Där andra slutar – fortsätter vi. Efter utbildningen ser vi till att följa upp hur du använder kunskapen från utbildningen. Tillsammans med vår digitala coach följer vi upp din handlingsplan och ser till att du går från ord till handling.

shutterstock_1181904394

Chefsutbildningar som gör skillnad.

Vi vet att det krävs mer än en föreläsning för att omvandla erfarenhet till nytta för dig och din verksamhet.

Det finns myter om att vissa inte passar som ledare eller chefer. De myterna vill vi slå hål på! Med hjälp av rätt förutsättningar, utbildning och kompetensutbyte kan du träna upp dina förmågor!

Vi erbjuder därför chefs- och ledarutbildningar för dig som vill nå nya höjder och skapa resultat på riktigt. Vår målsättning är att du ska få effekt av din utbildning och finna din riktiga potential. Vårt löfte till dig är att du ska få de verktyg och den kunskap du behöver för att utvecklas och motiveras i din yrkesroll.

Några kunder vi jobbar med

Dahl_logotyp_Alternativ_blå EJ på webben
aspia2
hsb2
coop2
nch2
fojab
volt
skandia-fastigheter
Logo_bySF_png

Lästips! Kika gärna in under insikter och kunskap. Där hittar du flertalet bloggar och kostnadsfria guider under taggen "Ledarskap"  som kan stärka dig i rollen som chef och ledare.  Med självinsikt och mod utvecklas du i rollen!

shutterstock_1233205321
Group-3

Nyfiken på våra chefsutbildningar?

Kontakta gärna mig för kostnadsfri rådgivning.

Vill du veta mer om våra chefsutbildningar?

Fyll i dina uppgifter så tar vi ett förutsättningslöst samtal!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.