Ledarutbildning

top-left
bottom-right

I en föränderlig värld måste organisationer hantera helt nya, och ibland stora utmaningar. Detta ställer nya krav på verksamheten, organisationen och inte minst på ledarna. Våra ledarutbildningar och skräddarsydda lösningar bygger på samlad erfarenhet, forskning, beprövade metoder och kraftfulla verktyg.

Att vara en ledare

Att arbeta med att leda andra är en viktig uppgift. Som ledare fungerar du som en inspiratör och förebild för andra människor. Du behöver inte vara chef för att leda andra, det finns en mängd andra olika situationer och positioner där man kan vara ledare. Många företag arbetar idag med team eller projekt och det uppstår allt fler positioner som behöver människor med ledarförmåga. Oavsett roll, har man en stark ledarkompetens skapar man starka och hållbara team. En bra ledare motiverar och engagerar sina medarbetare, vilket resulterar i att människor trivs och utvecklas och detta är en viktig framgångsfaktor för företag och organisationer.

Varför satsa på ledarutbildning?

Genom att satsa på en bra ledarutbildning får du rätt förutsättningar för kunna att hantera de utmaningar som ledare dagligen ställs inför. Du skapar möjligheter för dig själv att utvecklas, men också för dina medarbetare och din organisation.

I våra ledarutbildningar utgår vi från forskningsbaserad pedagogik och arbetar upplevelsebaserat vilket innebär att vi utgår från din unika situation. Vi varvar teori med övningar, diskussioner och erfarenhetsutbyte. Du får med dig kraftfulla verktyg och metoder som är lättsamma att applicera direkt i arbetet.

Tips:

Ny som chef  - Är du nybliven chef och står inför ett nytt utmanande och utvecklande uppdrag? Vår utbildning Ny som chef är en hands-on utbildning där du får en verktygslåda som du kan använda i din vardag direkt efter utbildningen.

Vi skräddarsyr ledarutbildningar efter era specifika utmaningar, behov och mål. Läs mer här.

Group 2

Vill du veta mer om ledarutbildningar?

Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss.

Företagsanpassade upplägg

Ofta kan det vara värdefullt att anpassa ett program efter er verksamhet och era ledare. Genom att sätta tydliga mål, träna på verkliga händelser och koppla till den övergripande affärsverksamheten kan ni skapa samsyn och få en tydlig riktning för ert fortsatta arbete framåt.  

Några kunder vi jobbar med

Dahl_logotyp_Alternativ_blå EJ på webben
aspia2
hsb2
coop2
nch2
fojab
volt
skandia-fastigheter
Logo_bySF_png

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.