Bli kontaktad

Ledarutbildning

Utvecklande ledarskap som gör skillnad

Ledarutbildning som gör skillnad! - Vi vet att det krävs mer än en föreläsning för att omvandla erfarenhet till nytta för dig och din verksamhet. Wise Consultings affärsområde Capacitet erbjuder team- och ledarutbildningar för dig som vill nå nya höjder och skapa resultat på riktigt. Vår målsättning är att du ska få effekt av din utbildning och finna din riktiga potential.

Våra utbildningar

Våra utbildningar bygger på gedigen forskning och modern pedagogik. Vår unika metod och våra erfarna ledarutvecklare säkerställer att utbildningen leder till en bestående beteendeutveckling – så att du kan använda din fulla kapacitet i ditt uppdrag.

Några av våra utbildningar:

  • Ny som chef 
    Är du nybliven chef? Grattis! Du står inför ett roligt och utmanande uppdrag. En hands-on utbildning där du får en verktygslåda som du kan använda i din vardag direkt efter utbildningen.
  • Leda utan att vara chef
    Har du förtroendet att leda andra människor i ditt uppdrag utan att ha formellt chefsansvar? Vad kul! En av framgångsfaktorerna i ditt uppdrag är att få människor att följa dig för att de vill och inte för att de måste. I denna utbildning får du chans att utveckla ditt ledarskap, skapa ett engagerat team som skapar resultat.
  • Effektiv kommunikation
    En effektiv kommunikation är avgörande för att dina medarbetare och kollegor ska uppfatta dig rätt och för att kunna samarbeta effektivt. Vill du nå fram med ditt budskap? Upplever du att det är svårt att nå fram genom bruset? Då är denna utbildning klockren för dig!

Till alla våra utbildningar!

Företagsanpassade utbildningar

One size passar inte alla – står du inför utmaningar som kräver skräddarsydda upplägg? Då kan vi hjälpa dig med att ta fram en design som från början till slut är anpassad efter era villkor – alltid med affärsnyttan i fokus. Vi genomför både kortare insatser och längre utvecklingsprogram för såväl individer som grupper och team.

I våra upplägg ligger fokus på framgångsfaktorer i ledarskapet. En kort teoretisk bas varvas med egna reflektioner, träning, grupparbete och handling. Detta för att ledarna ska dela lärdomar med varandra, öka sin självkännedom och få en arena för samtal och utbyte.

Till våra företagsanpassade upplägg!

Vill du veta mer om ledarutbildning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!