Företagsutbildningar

Vi utbildar och hjälper er att fortsatt vara konkurrenskraftiga.

Kompetensutveckling i arbetslivet är oerhört viktigt, för att få nya kunskaper eller bara för lusten att lära sig nytt och få nya perspektiv. Därför erbjuder vi ett brett spektrum av företagsutbildningar och utvecklingsmöjligheter, utformade för att matcha era behov, utmaningar och mål. 

Våra utbildningar ges online. Genom digitala plattformen Knowly och videoverktyget Zoom kan vi genomföra liveutbildningar, hålla gruppdiskussioner, skicka ut praktisk information och förberedande uppgifter inför utbildningen mm. Under utbildningen behöver du ha tillgång till dator (med kamera och mikrofon) och en bra internetuppkoppling.

Företagsutbildningar för chefer

Det mest effektiva sättet att utveckla och förändra en organisation är att utbilda chefer som engagerar sina medarbetare och driver organisationen framåt. Vi erbjuder chefsutbildningar och ledarprogram som utvecklare och stärker både erfarna och nya ledare. En bra ledarutbildning skapar effekt och ger resultat på sista raden. 

shutterstock_551937505

Företagsutbildningar för medarbetare

Genom att satsa på utbildningar skapar ni rätt förutsättningar för en framgångsrik och välmående organisation. Rusta era medarbetare med nya insikter, verktyg och inspiration för bestående förändring. Målet är att medarbetarna ska få ökad motivation och självkännedom med fokus på resultat och långsiktig hållbarhet.

photo-of-people-near-laptops-3184312

Företagsanpassade upplägg

Vi skräddarsyr gärna våra tjänster och upplägg för att passa varje enskild kunds specifika behov och mål. Graden av anpassning kan vara olika – allt ifrån att göra ett helt unikt upplägg skräddarsytt i minsta detalj till att vi utgår från ett existerande program och gör mindre justeringar. Vi vägleder med verktyg och metoder, allt för att du ska kunna se ett konkret resultat och skillnad.

photo-of-people-looking-on-laptop-3182801

Mer om våra företagsutbildningar

Våra företagsutbildningar riktar sig till dig som vill utbilda och kompetensutveckla dig inom HR och ledarskap. Vi erbjuder två typer av företagsutbildningar; företagsanpassade utbildningar och öppna utbildningar.

Företagsanpassade utbildningar

Företagsanpassade utbildningar innebär att vi skräddarsyr en utbildning för just din organisation, där vi anpassar upplägget helt eller delvis utifrån era behov, mål och önskemål. Utbildningen kan antingen äga rum hos oss, i era egna lokaler eller digitalt.

Varför en företagsutbildning?

Idag behöver varje företag tänka på kompetensutveckling och utbildning mer än någonsin. Det sker ständigt förändringar och marknaden ställer höga krav på att hålla sig à jour. Att utbilda sina anställda leder inte bara till gladare och mer motiverade medarbetare. Det höjer även kompetensen på hela ditt företaget och gör er mer konkurrenskraftiga på marknaden.

Group-3

Nyfiken på våra företagsutbildningar?

Kontakta gärna mig för kostnadsfri rådgivning.

Vill du ha en expert på plats?

Behöver du en förändringsledare eller organisationsexpert på plats hos er? Någon som kan kliva in och driva utvecklingsprojekt eller bara ersätta någon som till exempel är sjukskriven, föräldraledig eller tjänstledig? Oavsett behov så hjälper vi dig! Med marknadens absolut bästa och mest heltäckande interimslösningar inom HR, organisationsutveckling och ledarskap är vi din partner. På deltid eller heltid.

Förutom att du får en erfaren och professionell konsult, får du ta del av hela vår samlade HR-kompetens. Detta skapar rätt förutsättningar för utveckling av din verksamhet och er viktigaste tillgång.

shutterstock_1190246560

Nyfiken på oss och hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så tar vi ett förutsättningslöst samtal!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.