Företagsanpassade upplägg

Vi skräddarsyr utifrån dina utmaningar och mål.

Det mest effektiva sättet att införa positiva förändringar i en organisation och få den att blomstra är att utveckla ledarna. Vi skräddarsyr gärna våra upplägg för att passa just dina specifika behov och mål. Vi vägleder med verktyg och metoder, allt för att du ska kunna se ett konkret resultat och skillnad. Utbildningsinsatserna kan ges både fysiskt såväl som digitalt beroende på dina behov.

shutterstock_735489193

Utveckling

Kommunikation och retorik

För att du ska bli en framgångsrik talare är det flera faktorer som spelar in, allt ifrån klädsel, röstläge, kroppsspråk och till hur du använder rummet.
Läs mer

Utveckling

Ledarprogram

Vill ni få en samsyn kring ledarskap för alla era ledare och chefer? Vill ni stärka er kultur och skapa en organisation där medarbetare känner engagemang och motivation? Då ska ni utbilda era chefer!
Läs mer

Utveckling

Hållbart ledarskap

Hållbart ledarskap är en skräddarsydd utbildning efter era behov, utmaningar och mål fylld med effektiva verktyg, kunskap och stöd som hjälper ledare att få ökad energi samt tänka och agera mer hållbart.
Läs mer

Vårt mål - maximal effekt av din utbildning

Vi är bara nöjda när vi skapar verklig effekt, därför har vi skapat utbildningsupplägg för dig som vill nå nya höjder och skapa resultat på riktigt. Alla våra utbildningar bygger på gedigen forskning och modern pedagogik. Vår unika metod och våra erfarna utbildare säkerställer att utbildningen leder till förändring – så att du kan använda din fulla potential i ditt uppdrag.

Före

För att du ska få effekt är det viktigt med rätt förberedelser. Med hjälp av vårt digitala utbildningssystem startar din resa redan innan utbildningen med förberedande övningar. Här sätter vi grunden för maximal effekt.

Under

Vår pedagogik bygger på det upplevelsebaserade lärandet, med utgångspunkt i dina konkreta utmaningar kopplade till ditt uppdrag – alltid med affärsnyttan i fokus. Vi varvar teori med övningar, diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Efter

Där andra slutar – fortsätter vi. Efter utbildningen ser vi till att följa upp hur du använder kunskapen från utbildningen. Tillsammans med vår digitala coach följer vi upp din handlingsplan och ser till att du går från ord till handling.

Group-3

Nyfiken på våra utbildningar?

Kontakta gärna mig för kostnadsfri rådgivning.

Nyfiken på oss och hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så tar vi ett förutsättningslöst samtal!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.