Medarbetarutbildningar och personalutbildningar

Engagerade medarbetare är din konkurrenskraft.

Medarbetarutveckling syftar till att stärka era medarbetare och skapa en framgångsrik och välmående organisation. Genom ökad motivation och självkännedom med fokus på resultat skapar du långsiktig hållbarhet. Du får en verktygslåda med strategier, praktiska verktyg och metoder som direkt kan användas i vardagen.

Våra utbildningar ges online. Genom digitala plattformen Knowly och videoverktyget Zoom kan vi genomföra liveutbildningar, hålla gruppdiskussioner, skicka ut praktisk information och förberedande uppgifter inför utbildningen mm. För utbildningen behöver du ha tillgång till dator (med kamera och mikrofon) och en bra internetuppkoppling.

shutterstock_636679177

Utveckling

Individuell coaching

Skapa ökad självinsikt, stärka kommunikation, hitta motivation och riktning genom att identifiera och utveckla styrkor samt skapa beteendeförändring genom coaching. Vi erbjuder en verktygslåda som ger bestående resultat.
Läs mer

Utveckling

Kommunikation och retorik

För att du ska bli en framgångsrik talare är det flera faktorer som spelar in, allt ifrån klädsel, röstläge, kroppsspråk och till hur du använder rummet.
Läs mer

Vårt mål - maximal effekt av din utbildning

Vi är bara nöjda när vi skapar verklig effekt, därför har vi skapat utbildningsupplägg för dig som vill nå nya höjder och skapa resultat på riktigt. Alla våra utbildningar bygger på gedigen forskning och modern pedagogik. Vår unika metod och våra erfarna utbildare säkerställer att utbildningen leder till förändring – så att du kan använda din fulla potential i ditt uppdrag.

Före

För att du ska få effekt är det viktigt med rätt förberedelser. Med hjälp av vårt digitala utbildningssystem startar din resa redan innan utbildningen med förberedande övningar. Här sätter vi grunden för maximal effekt.

Under

Vår pedagogik bygger på det upplevelsebaserade lärandet, med utgångspunkt i dina konkreta utmaningar kopplade till ditt uppdrag – alltid med affärsnyttan i fokus. Vi varvar teori med övningar, diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Efter

Där andra slutar – fortsätter vi. Efter utbildningen ser vi till att följa upp hur du använder kunskapen från utbildningen. Tillsammans med vår digitala coach följer vi upp din handlingsplan och ser till att du går från ord till handling.

Group-3

Nyfiken på våra utbildningar?

Kontakta gärna mig för kostnadsfri rådgivning.

Nyfiken på oss och hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så tar vi en förutsättningslös kontakt.

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.