bottom-right
top-left

Stärk ditt ledarskap genom våra

VD-utbildningar

Kraven på chefer och ledare blir allt mer komplexa. Ett komplext, oförutsägbart och snabbföränderligt arbetsliv utmanar och ställer helt nya krav dig som ledare.

Att ha det yttersta ansvaret för såväl medarbetare som kunder, att arbeta med styrelsen och företagets alla intressenter, innebär höga krav på dig och ditt ledarskap och samarbetsförmåga. Dessa utmaningar kräver strategier och nya arbetssätt för att skapa största möjliga värde i verksamheten och för dess kunder.

Vinster med VD-utbildningar

Bra och konstruktivt ledarskap är nyckeln till en bra balans i arbetslivet och samtidigt gynnar den din verksamhet då du kommer att bli bättre på att hålla samman en grupp, vilket kommer att smitta av sig på dina affärer. Genom att satsa på ditt ledarskap kommer dessutom att ge dig bra meriter inför framtiden och ge en skjuts i din karriär.

Genom våra VD-utbildningar på distans får du lära dig hur du arbetar med grupputveckling och konflikthantering samt kommunikation, samverkan och motivationsskapande faktorer inom en organiserad verksamhet. Du får också lära dig om ledarskap på olika nivåer, ledarstilar och ledarroller.

Vill du veta mer om VD-utbildningar? 

VD-stöd genom interim HR executive

Din största och viktigaste tillgång är dina medarbetare. Du som vd måste väga båda dessa tillgångar mot utveckling, tillväxt och affärsmål. Hur saker görs påverkar dina medarbetare och i förlängningen även dina kunder. Din uppgift som vd är att skapa förutsättningar för en kultur som gynnar både medarbetare och ditt företag.

Ett uppdrag som inte alltid är helt lätt. Och det finns hjälp att få. Vi på Wise Consulting är vana vid att stötta VD:ar på olika sätt. En HR-konsult kan vara precis den co-pilot som du behöver. Genom vår långa erfarenhet inom organisation och ledarskap utvecklar vi tillsammans med dig ditt bolag.

shutterstock_1181904394

Fokusområden för våra VD-utbildningar

Du har yttersta ansvaret för att kugghjulen rullar på. Håll dig nära kärnverksamheten, förstå hur organisationen jobbar, var vaksam på det som inte verkar fungera.

Mål och vision
Som VD är det din uppgift att kunna formulera och förmedla på ett konkret, engagerande och begripligt sätt vilken övergripande affärsstrategi företaget har. 

Resurser och medarbetare

Hur kan du balansera resurserna på rätt sätt. Dina två största och viktigaste tillgångar är dina medarbetare.

Skapa en stark företagskultur

Hur formar du en kultur med önskade attityder, värderingar, mål och beteenden?

Kommunikation och företagets intressenter 

Hur kan du på bästa sätt kommunicera för att engagera dina olika målgrupper?

Vill du ha hjälp i din roll som VD?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

shutterstock_632956724

Kostnadsfri GUIDE - Ny som chef

Ny i rollen som VD? Om du som vd förstår grundstenarna i ditt uppdrag, blir det lättare för medarbetarna att förstå vad det är du vill åstadkomma Genom motivation, engagemang och utveckling, kopplade till din organisations mål, visioner och strategier, skapar du en attraktiv arbetsplats där din viktigaste tillgång, människorna, trivs och blomstrar. Med rätt fokus kan du skapa en organisation som ligger i framkant jämfört med konkurrenterna.

Lästips! Kika gärna in under insikter och kunskap. Där hittar du flertalet bloggar och kostnadsfria guider under taggen "Ledarskap" 

Några kunder som anlitat oss!

Dahl_logotyp_Alternativ_blå EJ på webben
aspia2
hsb2
coop2
nch2
fojab
volt
skandia-fastigheter
Logo_bySF_png

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.