Kundcase | Folket Sthlm

21 January 2020

Våra ledare har blivit tryggare och fått en gemensam plattform

Folket Sthlm är en reklambyrå på Söder med ett unikt koncept där dedikerade reklamteam, skapas utifrån kundens behov. Folket är en del av en reklambyråkoncern med tre bolag – Tillsammans, Kompis & Folket som tillsammans har ca 60 medarbetare.

Ett ledarprogram efter våra önskemål:

Vår snabba tillväxt i reklambranschen har skapat ett behov av att tydliggöra vår ledarfilosofi, få en samsyn i ledarskapet kopplat till våra mål och vår vision. Vi ville ge våra ledare trygghet och verktyg för att utvecklas som ledare. Trygga, tydliga och coachande ledare med rätt förutsättningar för att lyckas i sina uppdrag är otroligt viktigt för Folket, så att vi fortsätter att utvecklas, säger Elisabet Wachtelius, HR-chef.

Wise Consulting som leverantör:

Wise Consulting identifierade snabbt vårt behov, utmaningar och mål. I arbetet var Wise Consulting tydliga på de punkter som vi behövde ha fokus på i dess utveckling. Pedagogiken passade oss mycket bra, med ett agilt upplägg och mycket praktisk träning baserat på vår vardag. Vi arbetade med reflektion som verktyg och fördjupade oss i relevanta frågor, vilket passade vår utvecklingsprocess. Som beställare fick jag stort förtroende för ledarutvecklaren som hade positiv energi, gav av sig själv och skapade ett tryggt klimat för deltagarna, säger Elisabet som själv var med alla tre dagar för att kvalitetssäkra utbildningen och kunna följa upp ledarskapet även efter programmen.

Efter ledarprogrammen:

Vi utvärderar kontinuerligt våra ledare och arbetar med feedbackverktyg. Redan kort efter programmet ser vi tryggare ledare som får feedback från medarbetarna om att ledarskapet nu är mer enhetligt i Folket. Våra ledare har fått en plattform och kommit varandra närmare i det kontinuerliga ledarforum som vi har efter utbildningen. Våra ledare är idag mer öppna att ta hjälp av varandra och samarbeta i olika ledarskapsfrågor.

Elisabet Wachtelius – HR-chef, Folket Sthlm, Tillsammans & Kompis.

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!