Kundcase | DigitalRoute

Wise Consulting hjälper oss att växa och utvecklas snabbt med rätt kompetens

DigitalRoute är ett svenskt bolag vars mjukvara används av företag världen över för att hantera, integrera och analysera stora datamängder och på olika sätt skapa värde utifrån sin data. DigitalRoute har idag drygt 200 medarbetare spridda över hela världen och huvudkontor i Stockholm. Vid ett flertal tillfällen har Digital Route anlitat Wise Consultings HR-konsulter i verksamheten för att stärka upp med rätt kompetenser.

Spännande tillväxtfas kräver rätt kompetens

Maja Samuelsson arbetar sedan ett par år som Global Head of HR. Bolaget är inne i en spännande expansiv tillväxt och har under de senaste tio månaderna växt med cirka 50 nya medarbetare, varför affärsnära HR är viktiga frågor. Employer branding, transformation, ledarskap och kulturfrågor ligger högt på agendan. Att våga tänka nytt för att hitta talangerna och utvecklas, vilka nya roller behövs för att klara att växa i rask takt osv.

Varför Wise Consulting?

”Givet den fas vi befinner oss i, är det viktigt att de konsulter som vi anlitar kan börja arbeta direkt dag 1. Vi vet att de konsulter som kommer från Wise Consulting är startklara och kan kicka igång sitt arbete vid första dagen. För oss innebär Wise Consulting en oerhörd trygghet, för vi vet att vi inte bara får just vår konsult utan också tryggheten med hela nätverket med över 100 medarbetare. Den breda kompetensen är viktig för oss, och något som tydligt visar sig i alla leveranser. Varumärket Wise Consulting innebär för oss en kvalitetsstämpel. Vi uppskattar det täta samarbetet med såväl konsulter som kundansvariga. Utöver HR-konsulter från Wise Consulting har vi även tittat en del på de öppna utbildning som Capacitet och som kan vara intressanta för oss framöver”.

Maja Samuelsson, Global Head of HR

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!