Passerat | Webinar 17 mars 2022 | Bygg en stark och hållbar företagskultur – Tre Sverige delar sitt framgångsrecept

15 December 2021

Hur bygger du en framgångsrik företagskultur som står stark och rustad när allt är i ständig rörelse? Finns det ett framgångsrecept? Ja, säger vi!

Hör när HR-teamet på bolaget Tre Sverige och tillika 2021 års vinnare av HR-priset Human Growth Award, delar med sig av sin resa mot en stark och framgångsrik kultur.

Tre Sverige är kända för sitt kulturarbete och kan stolt visa upp fantastiska siffor inom ledarskap och medarbetarengagemang. Hur har de lyckats med det? Vad krävdes för att lyckas nå en ny riktning tillsammans med alla medarbetare? Vad görs annorlunda jämfört med tidigare? Vilka lärdomar har resan fört med sig?

Möt Cecilia Eriksson, Erika Falkemark & Paulin Agerbjörk, alla en del av Tre Sveriges People Experience Team, i ett samtal om kulturarbete på Tre. Vad och hur gör de? Det blir konkret med praktiska exempel. Du får även möjligheten att i anmälan ställa dina specifika frågor till teamet.

Bakgrund

En stark kultur har alltid kännetecknat Tre Sverige men det var något som låg i luften – de upplevde att bolaget var på väg i en ny riktning. Så när Tre Sveriges nya VD, Haval van Drumpt, tillträdde 2019 föll det sig naturligt att ett strategiarbete sattes igång. De insåg rätt snabbt att de redan innan rört sig i en ny riktning och det blev en morot att slutföra. Det blev även tydligt att det saknades något i kulturen och värderingarna som så starkt präglat bolaget. En rädsla väcktes, för den gängse sanningen är ju att man inte ”kan ändra” en företagskultur. Samtidigt fanns en enorm styrka i den befintliga kulturen, vilket var en förutsättning för att lyckas med förflyttning och snabbt komma på banan med den nya riktningen. Inte minst avseende HUR man vill göra och driva saker och ting framåt!

Varmt välkommen! Det här eventet vänder sig till dig som är chef, ledare eller arbetar inom HR och ledarskap. Evenemanget är självklart kostnadsfritt.

Det blir ett kreativt samtal med fokus på dialog, så varför inte snöra på dig gympaskorna, plugga i hörlurarna och låt dig inspireras ute i friska luften. 

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!