Passerat | Webbinarium 8 maj 2020 | Så arbetar du med psykologisk trygghet & ledarskap i offentlig sektor

27 April 2020

Alla organisationer har på ett eller annat sätt påverkats av Covid-19. Samtliga kommuner har på olika sätt fått ställa om sin verksamhet. Undervisning för gymnasieelever har flyttat till digitala klassrum, ett omfattande behov av vård och omsorg har uppstått, stor personalfrånvaro i kombination med många medarbetare som arbetar hemifrån osv. Situationen påverkar arbetet inom den offentliga sektorn på många sätt, och ställer därför också nya krav på ledarskap, HR och arbetssätt.

Under detta kostnadsfria webbinarium fokuserar vi på psykologisk trygghet, ledarskap på distans och hur du genom att öka den psykologiska tryggheten i en grupp får flera positiva effekter. När vi befinner oss i en annorlunda vardag där förutsättningarna förändras snabbt och vi inte har möjlighet att jobba tillsammans på samma sätt blir det än viktigare att vi känner oss trygga.

Med utgångspunkt i ledarskap och HR diskuterar vi varför och när det är viktigt att team utvecklar psykologisk trygghet. Hur vi bygger teamkänsla när flera av personalen är frånvarande och mycket av kommunikationen sker skriftligt eller på videolänk. Samt, hur du som chef kan motivera medarbetarna på distans.

Webbinariet vänder sig till dig som arbetar inom offentlig sektor.

Varmt välkommen att delta!

Länk till webbinariet har skickats på länk till dig men om du behöver finns den även här: https://register.gotowebinar.com/register/3635201352432215311

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!