PASSERAT | Webbinarium 5 nov 2020 | New ways of working | Del 2 | #Människan i förändring

18 September 2020

Under hösten utforskar vi ”new ways of working” genom en webbinarieserie i tre delar. Vilka är de stora trenderna framåt kopplat till nya arbetssätt? Hur leder vi framtidens organisationer? Hur ser framtidens HR ut? Och vad händer med människan i förändringen?

Välkommen till del 2:

Vi som människor måste lära och utveckla oss mer, snabbare och effektivare än någonsin, eftersom världen förvandlas som aldrig tidigare. Utmaningarna är många men möjligheterna desto fler. I en allt mer automatiserad värld, blir det mänskliga än mer viktigt. Hur skapar vi innovation, utveckling, kreativitet? Hur kan vi fylla på med nya kunskaper/reskill? Hur får vi tillgång till allas fulla potential? Under detta kostnadsfria webbinarium fokuserar vi på vad som händer med människan i förändring och hur vi anpassar oss till nya arbetssätt.

Här hittar du del 3 #Next Level HR

Varmt välkommen att delta!

Klicka här för att boka din plats

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!