PASSERAT | Webbinarium 24 mars 2021 | Lär dig allt om Brave Worklife

16 February 2021

Den senaste tidens pandemi med hemarbete gör att allt fler upplever svårigheter i att avgränsa sina yrkesmässiga- och privata åtaganden. Bland annat genom att man vid hemarbete lätt ta på sig för mycket. Hur möter vi dessa utmaningar? Hur kan ledare hjälpa medarbetare att navigera rätt när gränserna är suddiga?

Vad är Brave Worklife?

Många stressforskare menar på att vi behöver välja val i livet som är sammankopplade med vad vi anser är viktigt och meningsfullt för oss, både i privatlivet och i vår yrkesroll. Brave Worklife handlar om att förstå sina egna viktiga värderingar. På så sätt kan vi välja rätt val i livet och prioritera på ett bra sätt. Genom att jobba med och också följa upp värderade riktningar får vi en bättre förståelse för hur samverkan mellan privat- och yrkesliv kan ske.

Under detta webbinarium  lär vi dig mer om Brave Worklife, hur det fungerar i praktiken och hur du med enkla verktyg kan tillämpa det på din arbetsplats. Du får också möjlighet att diskutera i mindre grupper vad ett modigt arbetsliv innebär för dig. Webbinariet hålls bland annat av Elin Möllstam, HR-konsult på Wise Consulting. Elin har sedan flera år tillbaka själv tillämpat Brave Worklife i hennes yrkes- och privatliv.

Varmt välkommen att delta!

Klicka här för att boka din plats

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!