Passerat | Webbinarium 20 oktober 2021 | The Social Enterprise och hållbarhet

17 June 2021

Hållbarhet och sustainability är begrepp som idag används för att driva affärsutveckling som gynnar både företag och samhälle. I det här arbetet kan HR välja att spela en avgörande roll och skapa värde snabbare för företaget. Men vad exakt är det HR behöver göra för att driva på arbetet framåt? 

Deloitte Human Capital Trends årliga undersökning är en av världens mest omfattande undersökningar av globala trender inom HR. Sedan 2018 har den röda tråden varit ”The Social Enterprise”. Många framgångsrika företag förstår vikten av att bli ett “Social Enterprise” för att lyckas skapa relevanta produkter och tjänster. Både för sina kunder och för att attrahera framtidens medarbetare. Men här behöver HR öka kunskapen om vad hållbarhet faktiskt innebär. Samt förstå hur HR i vissa avseenden kan bidra, och i andra avseenden själv driva frågorna.

Under denna timme går vi igenom grunderna för vad hållbarhetsarbetet går ut på, och ger dig konkreta tips på hur HR kan bli en motor. Låt dig inspireras och få värdefulla skills som bygger framtidens attraktiva och hållbara organisationer.

Webbinariet leds av vår HR-konsult Tommy Nederman som har lång erfarenhet från olika HR-roller och olika branscher, och tidigare varit Hållbarhetschef på både Scandic Hotels och Nordic Entertainment Group.

Varmt välkommen att delta!

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!