PASSERAT | Webbinarium 1 sep 2021 | Hur bygger vi framtidens HR-organisationer?

PASSERAT

Kickstarta hösten genom att uppdatera dig med det senaste inom HR. Vi kör nämligen en favorit i repris med vårt webbinarium om hur vi bygger framtidens HR-organisationer.

Vårt arbetsliv digitaliseras och förändras snabbt, vi behöver därför tänka på ett nytt sett kring hur vi organiserar HR. Det kommer vara helt andra frågor, än de vi traditionellt förknippar med HR, som kommer att vara centrala för att skapa värde och göra skillnad. Nya förmågor, kompetenser och tvärfunktionella samarbeten krävs för att kunna möta nya behov. Har vi nått slutet på eran där vi organiserar HR i administrativa servicefunktioner och strategiska HR Business Partners?

Under denna timme tittar vi närmare på hur du kan bygga din HR-organisation utifrån Service Design, vi kommer också framtidsspana kring vilka kompetenser och förmågor HR behöver ha för att skapa framgångsrika organisationer framöver. Webbinariet är självklart helt kostnadsfritt. Du är varmt välkommen att delta!

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!