Vi vill bidra till HR-Sveriges, människors och organisationers utveckling

Vi är stolta huvudpartners till HR-dagarna som går av stapeln i oktober. Vi blev intervjuade av HR-föreningen i deras senaste nyhetsbrev kring vårt partnerskap och varför det är viktigt för oss att vara med på HR-dagarna. Så här svarade vi.

 

Hej Wise Consulting! Ni är en av HR Dagarnas huvudpartner, varför är det viktigt för er att vara med på HR Dagarna?

Det är viktigt för oss på Wise Consulting att vara med och bidra till HR-Sveriges, människors och organisationers utveckling. I en värld som ständigt förändras, och det snabbt, spelar HR en viktig roll och vi behöver tillsammans hitta de bästa vägarna framåt genom att dela kunskap, bäst praxis, forskning och diskussioner. HR-dagarna är en perfekt plattform för det och vi ser fram emot att intressanta tankar och perspektiv utbyts.

Vad tycker ni om årets tema ”Under Construction”?

Världen utvecklas så snabbt i dag att vi är i ständig förändring, eller "Under Construction". Det är ett tema som troligtvis kommer att vara aktuellt under en lång tid framöver. Arbetslivets förutsättningar förändras vilket också gör att våra beteenden behöver förändras för att kunna möta de nya förutsättningarna på ett bra sätt. Beteendeförändringar kräver ett ständigt pågående arbete för att medarbetare och organisationer ska lyckas frigöra den potential och kompetens som förnyelsen och anpassningen till de nya behoven i arbetslivet och samhället kräver. Så, årets tema "Under Construction" är högaktuellt och öppnar upp för viktiga diskussioner kring nya utmaningar och, framför allt, möjligheter!

Varför ska jag träffa er på plats i Stockholm?

Om du som vi, tycker att varje organisations viktigaste tillgång är medarbetarna, så har vi mycket att prata om! Hur skapar vi konkurrenskraft, lönsamhet och goda framtidsutsikter för organisationer genom att frigöra potentialen och kraften hos våra medarbetare? Hur omvandlar vi visioner till beteendeförändringar och faktiska resultat? Inom alla organisationer finns outnyttjad kraft. Lyckas man som ledare bygga en struktur och kultur av positiv förstärkning, där medarbetarna inte blir straffade om de testar något nytt och misslyckas, har man goda möjligheter att frigöra den kraften. Kom och diskutera det och mycket annat med några av våra specialistkonsulter inom ledarskap, HR - och organisationsutveckling på plats. Lyft dina HR-utmaningar och ta del av våra specialistkonsulters breda kunskapsbas. Vi utlovar givande samtal! Låter det spännande?

Är du nyfiken på HR-dagarna, vill veta mer om årets tema och se vilka talare som är inbjudna? Här kan du läsa mer och boka din biljett! Hoppas vi ses där!

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!