PASSERAT | Webbinarium 24 februari | Power up HR! Nya förutsättningar ger nya möjligheter i den offentliga sektorn

3 February 2021

Vi är i eran av sociala och syftesdrivna organisationer. Vår offentliga sektor är redan där, med ett högre syfte som talar till oss alla. I dagens värld av förändringar bjuder vi på ett stopp i några av de trender som formar och påverkar våra organisationer. Agila arbetssätt har tagit klivet från ett buzzword till en realitet hos fler team än utvecklingsavdelningen. Därför vill vi tillsammans med dig, undersöka detta närmare.

Hur navigerar vi inom HR i området och vilken påverkan kan det få på vår framtida yrkesroll? När allt fler ställer om så utforskar vi tillsammans också fördelar och svårigheter som står för dörren.

Strukturerna i teamen kan frigöras med de nya arbetssätten. Vi vill alla skapa ett team med hög autonomitet men för att nå dit behövs frigörande strukturer. Ett nytt arbetssätt spelar in, vi kommer aldrig att återgå till ”före pandemin”.  ”New ways of working” kräver andra kompetenser. Hur ser vi till att alla får dem, eller som vi säger i de autonoma teamen, hur ser vi till att alla har verktygen för att hitta dem själv?

Vi bjuder också på två spännande gäster!

Charlotte Svensson, HR direktör i Halmstads kommun och Edit Eriksson, Head of People and Organisation på Prisjakt. Edit och Charlotte kommer tillsammans med oss att reflektera och diskutera över våra New ways of working. Ni styr också samtalet genom era frågor.

Välkommen till en timmes trendspaning utifrån en HR-nörds perspektiv!

Klicka här för att boka din plats

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!