Flyttas fram | Frukostsmingel Göteborg 25 mars 2020 | Låt oss snacka HR

9 March 2020

Jobbar du med affärsnära HR? Har du med affären i alla perspektiv inom HR?  

Vi vet att du som arbetar med HR ibland kan känna dig ensam i din roll – kanske möts du av motstånd när det kommer till dina hjärtefrågor, kanske är det svårt att ta plats i ledningsgruppen, eller så kanske det är svårt att veta vilka prioriteringar du ska göra för att skapa värde på riktigt.

Vi bjuder därför in till en kostnadsfri nätverksfrukost där du är med och bestämmer innehållet. Kom och mingla tillsammans med våra erfarna HR-proffs, bolla dina egna utmaningar, tankar och idéer utifrån att vara en effektiv och värdeskapande affärspartner.

Det kommer också att finnas möjlighet att höra hur det är att arbeta hos oss. Så, kom och häng, red ut dina krämpor, bolla idéer, få ny inspiration och njut av en välsmakande frukost.

Låt oss snacka HR tillsammans – We make each other better!

Varmt välkommen.

Eventet riktar sig till dig som idag arbetar med HR.

Vi kommer att flytta fram detta frukostmingel, du som hade en plats bokad behåller den om det nya datumet passar! Hör av dig sofia.ceder@wiseconsulting.se om du har några frågor. 

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!