Event

Wise i Almedalen 2024

25-28 juni

Almedalsveckan, en av Sveriges mest inflytelserika mötesarenor för politiska diskussioner och samhällsdebatt, äger rum på Gotland varje år. Under denna vecka samlas beslutsfattare, experter och organisationer för att dela insikter och diskutera aktuella frågor. I år är vi på Wise stolta över att vara en del av detta spännande och viktiga forum.


Delta i vår paneldebatt på Chefs ledarskapsscen

Som en del av vårt engagemang i Almedalen 2024 kommer vi hålla en spännande paneldebatt på Chefs ledarskapsscen på temat "Hur kan förändringsförmåga bli nyckeln till framtidens hållbara ledarskap?"
Här kommer vi att utforska och diskutera de utmaningar och möjligheter som dagens ledarskap står inför. Fokus kommer att vara hur vi kan bygga hållbara och inkluderande arbetsmiljöer som främjar både individuell utveckling och organisatorisk framgång.

Vår panel kommer att bestå av framstående experter inom HR och ledarskap, inklusive Tobias Berglund, VD för Wise Group, och Anders Klevard, chef för strategiska tjänster på Wise Consulting. Vi på Wise har över 20 års erfarenhet av strategiskt HR-arbete och organisationsutveckling. Tobias och Anders kommer att dela med sig av sina djupa insikter om hur företag kan navigera genom förändringar och stärka sitt ledarskap i dagens snabbt skiftande arbetslandskap.

Tid och plats

Datum: Onsdag 26 juni
Tid: 14:00 - 14:45
Plats: Chefs ledarskapsscen, Almedalen, Visby

Varmt välkommen!

Läs hela Almedalsprogrammet här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!