Webbinarium 6 oktober 2021 | Brave Worklife 2.0

top-left
top-right
bottom-right

Events | Webbinarium 6 oktober 2021 | Brave Worklife 2.0

Varmt välkommen till Brave Worklife 2.0! I våras höll vi ett välbesökt webbinarium om Brave Worklife. Vi diskuterade att allt fler upplever svårigheter i att avgränsa sina yrkesmässiga- och privata åtaganden. Bland annat genom att man vid hemarbete lätt tar på sig för mycket.

I detta uppföljande webbinarium gör vi ett återbesök på ämnet. Vi kommer gå djupare in på hur ledare och organisationer kan hjälpa sina medarbetare att navigera rätt när gränserna är suddiga. Du behöver inte ha sett det första webbinariet för att följa med i detta. Är du ändå nyfiken på att se det första finner du inspelningen från webbinariet här!

Vad är Brave Worklife?

Många stressforskare menar på att vi behöver välja val i livet som är sammankopplade med vad vi anser är viktigt och meningsfullt för oss. Både i privatlivet och i vår yrkesroll. Brave Worklife handlar om att förstå sina egna viktiga värderingar. Sedan, utifrån det göra rätt val i livet och prioritera på ett bra sätt. Genom att jobba med, men också följa upp, värderade riktningar får vi bättre förståelse för hur samverkan mellan privat- och yrkesliv kan ske.

Webbinariet hålls av Elin Möllstam och Christine Strömberg, HR-konsulter på Wise Consulting. Båda har stort intresse för det psykosociala i arbetslivet och hur en kan med hjälp av värderingar öka engagemang och tillit i organisationer.

Välkommen att delta!

Klicka här för att boka din plats

h

Datum och tid

6 oktober 2021, kl. 14.00

Plats

Digitalt via Zoom, länk skickas i samband med anmälan

Målgrupp

För dig som arbetar med HR och ledarskap

 

Missa inte kommande insikter & kunskap

Vill du få en update när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när vi fyllt på med relevant innehåll!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.