PASSERAT – Webbinarium 21 jan 2021 | Hur bygger vi framtidens HR-organisationer?

top-left
top-right
bottom-right

Events | PASSERAT – Webbinarium 21 jan 2021 | Hur bygger vi framtidens HR-organisationer?

Med ett arbetsliv som snabbt digitaliseras och förändras behöver vi tänka nytt angående hur vi organiserar HR. Det är helt andra frågor än de ansvarsområden som vi traditionellt förknippar med HR som kommer att vara centrala för att kunna skapa värde och göra skillnad. Nya kompetenser, förmågor och tvärfunktionella samarbeten krävs för att möta de behov som finns. Vilket vi verkligen sett prov på under pandemi-året 2020. Har vi nått slutet på eran där vi organiserar HR i administrativa servicefunktioner och strategiska HR Business Partners?

Under detta kostnadsfria webbinarium tittar vi närmare på hur man kan bygga sin HR-organisation utifrån Service Design samt framtidsspana kring vilken kompetens och förmågor som HR behöver ha för att skapa framgångsrika organisationer framöver.

Varmt välkommen att delta!

Klicka här för att boka din plats

Datum och tid

Torsdag 21 januari, kl. 09:00

Plats

Digitalt via Zoom, länk skickas i samband med anmälan

Målgrupp

För dig som arbetar med HR och ledarskap

Anmäl dig till vår VIP-lista

Vill du få en update när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när vi fyllt på med relevant innehåll!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.