Passerat | Webbinarium 14 september 2021 | Så lyckas du med digital onboarding!

top-left
top-right
bottom-right

Events | Passerat | Webbinarium 14 september 2021 | Så lyckas du med digital onboarding!

Hur bra är din organisation på onboarding? Undersökningar visar att de flesta bolag faktiskt är riktigt dåliga! (Endast 12 % är nöjda med sin onboardingprocess enligt undersökning från Gallup). Många bolag vet samtidigt att en bra onboardingprocess är avgörande för medarbetarens motivation, engagemang och inte minst effektivitet.

Under detta kostnadsfria webbinarium får du lyssna och ta del av smarta tips och idéer från två kunniga experter; Pär Nilsson och Christine Strömberg. Pär är erfaren ledare och ansvarig för HR-plattformen Huma, ett enkelt och smart HR-system som organiserar allt kring det viktigaste du har på arbetsplatsen – medarbetarna. Christine är HR-konsult på Wise Consulting och vass inom HR-tech.

Hur skapar du rätt förutsättningar för en digital onboarding? Och hur kan du introducera nya medarbetare, tydliggöra affärsmål och företagskulturen för att skapa engagemang och tydlighet? Hur drar du nytta av digitala verktyg för att skapa en vass onboarding? Detta är frågor vi kommer prata om samt att vi ger dig konkreta tips på hur du lyckas med en digital onboarding. Vi ger dig även smarta nycklar för hur du skapar de bästa förutsättningarna för nya medarbetare och hur tekniken kan förstärka upplevelsen.

Välkommen att delta!

Datum och tid

14 september 2021, kl. 13.00

Plats

Digitalt via Zoom, länk skickas i samband med anmälan

Målgrupp

För dig som arbetar med HR och ledarskap

Anmäl dig till vår VIP-lista

Vill du få en update när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när vi fyllt på med relevant innehåll!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.