PASSERAT | Webbinarium 1 sep 2021 | Hur bygger vi framtidens HR-organisationer?

top-left
top-right
bottom-right

Events | PASSERAT | Webbinarium 1 sep 2021 | Hur bygger vi framtidens HR-organisationer?

Kickstarta hösten genom att uppdatera dig med det senaste inom HR. Vi kör nämligen en favorit i repris med vårt webbinarium om hur vi bygger framtidens HR-organisationer.

Vårt arbetsliv digitaliseras och förändras snabbt, vi behöver därför tänka på ett nytt sett kring hur vi organiserar HR. Det kommer vara helt andra frågor, än de vi traditionellt förknippar med HR, som kommer att vara centrala för att skapa värde och göra skillnad. Nya förmågor, kompetenser och tvärfunktionella samarbeten krävs för att kunna möta nya behov. Har vi nått slutet på eran där vi organiserar HR i administrativa servicefunktioner och strategiska HR Business Partners?

Under denna timme tittar vi närmare på hur du kan bygga din HR-organisation utifrån Service Design, vi kommer också framtidsspana kring vilka kompetenser och förmågor HR behöver ha för att skapa framgångsrika organisationer framöver. Webbinariet är självklart helt kostnadsfritt. Du är varmt välkommen att delta!

Datum och tid

Onsdag 1 september 2021, kl. 09:00

Plats

Digitalt via Zoom, länk skickas i samband med anmälan

Målgrupp

För dig som arbetar med HR och ledarskap

Klicka här för att boka din plats" target="_blank" rel="noopener">Boka din plats

Test

 

test

Anmäl dig till vår VIP-lista

Vill du få en update när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när vi fyllt på med relevant innehåll!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.