Wise Paper

Yrkesguide: Talent Acquisition Specialist

Wise Paper

Yrkesguide: Talent Acquisition Specialist

Vi bygger och underhåller våra nätverk

Vår roll inom rekrytering och konsultuthyrning har historiskt handlat om att gallra CV:n och intervjua dig som kandidat för en specifik roll. Det är väldigt olikt mot hur vi arbetar idag. Vi som Talent Acquisition Specialists på Wise Professionals lägger en stor del av vår tid på att bygga och underhålla nätverk inom våra olika kompetensområden. Vi har specialiserat oss inom våra fem nischade affärsområden Lön, HR, Eqonomy, Kimm och The Pace. Genom denna specialisering arbetar vi dedikerat mot en viss målgrupp och har därför en gedigen kunskap om hur arbetsmarknaden ser ut.

Som Talent Acquisition Specialist är en relation till dig det viktigaste i vår roll. Oavsett om du söker jobb idag eller bara är nyfiken på hur marknaden ser ut framåt så finns vi här för dig. Vi jobbar givetvis aktivt för att hela tiden ge dig en bra kandidatupplevelse när du är i kontakt med oss. För oss på Wise Professionals är kandidatupplevelse kärnan i vårt arbete. Vi strävar efter att du ska få det bästa bemötandet och känna att vi har varit lyhörda och respekterat dig och din tid.

När du kommer till oss för ett möte vill vi att du ska få med dig något härifrån. Du ska inte känna dig förhörd och att vi bara samlar information från dig utan vi vill att du ska bli inspirerad när du har träffat någon från Wise Professionals. Det kan handla om att vi har coachat dig i ett karriärval, tipsat om något spännande som händer i branschen eller bjuder in till ett seminarium/nätverksträff. Inga möten med oss är förutsättningslösa. Vi ser alla möten som en uppstart för framtida samarbeten, oavsett om du är kandidat, konsult, kund eller bara vill träffas för kunskapsutbyte. Vi kan branschen och vi vill att du ska nyttja det i mötet med oss.

Ta gärna kontakt om du vill hänga med oss – för vi vill garanterat hänga med dig!

Hälsningar från Talent Aqcuisition Specialisterna på Wise Professionals

 

Ladda hem guiden