HR-business partner

Rekrytera eller hyr en HR-business partner

Vi förstår att en skicklig och erfaren HR Business Partner kan göra stor skillnad i att stärka ditt företags HR-strategier och optimera personalhanteringen. Oavsett om du behöver rekrytera en permanent HR Business Partner eller hyra in en för en specifik projektperiod, är vi här för att hjälpa dig att hitta rätt person för uppdraget.

Rätt HR Business Partner till din verksamhet

Vi förstår att varje verksamhet har sina egna unika behov och utmaningar när det kommer till HR. Genom att samarbeta med Wise Consulting kan du vara säker på att vi tar hänsyn till dina specifika krav och mål. Vi matchar dig med HR Business Partners som har den rätta kompetensen och erfarenheten för att passa din verksamhet perfekt. Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer är skickliga på att hitta rätt kandidat eller konsult för just er.

En smidig rekryteringsprocess för att hitta din nästa HR Business Partner

Vi har lång erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering och vet hur viktigt det är att hitta en HR Business Partner som inte bara har rätt erfarenhet, utan också är rätt kulturellt och värderingsmässigt anpassad till din organisation. Genom vår rekryteringsprocess säkerställer vi att vi endast presenterar kandidater som uppfyller dina krav och passar in i din företagskultur. Vi förstår vikten av att hitta en HR Business Partner som kan bli en långsiktig tillgång för ditt företag. Lyckade matchningar är ingen slump.

Hyr en erfaren HR Business Partner med hjälp av Wise Consulting

Ibland kan det vara mer effektivt, kostnadsklokt och logiskt att hyra in en erfaren HR Business Partner istället för att rekrytera permanent. Våra HR Business Partners är noggrant utvalda och kan snabbt anpassa sig till din organisations behov och bidra till att förbättra din HR-funktion utan att binda upp dig på lång sikt. Rätt HR-konsult ska både vara kompetent för rollen, bidra med nya perspektiv och kunna sätta igång snabbt. 

Specialister på rekrytering och konsulter inom HR

Wise Consulting är specialister inom rekrytering och konsultation inom HR. Vi har en lång erfarenhet och expertis inom HR-området och arbetar med att hitta och matcha HR Business Partners med verksamheter. När du väljer att samarbeta med oss så får du tillgång till vårt nätverk av kvalificerade och erfarna HR-specialister som kan hjälpa din organisation att utvecklas och växa.

Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta HR Business Partner för din organisation

Vårt mål är att organisationer och människor ska växa tillsammans på ett hållbart och kvalitetssäkrat sätt. Vi tror på att framgångsrika matchningar leder till lustfyllda och utvecklande arbetsdagar för alla inblandade. Tillsammans med dig och din verksamhet bygger vi framtidens arbetsplatser där människan bakom kompetensen får skina. Hör av dig till oss om du behöver hjälp att hitta din nästa HR business partner!

Vill du kontakta oss?

Har du behov av att anlita en HR-specialist? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Ladda ned våra
kostnadsfria guider

Hur leder du på distans, vad behöver du tänka på inför svåra samtal och hur kommer du igång med arbetsmiljöarbetet? Frågorna är många!

I våra kostnadsfria guider får du ta del av tips, konkreta verktyg och inspiration inom HR, ledarskap och organisationsutveckling för att utveckla och stärka dig i ditt arbete.

Bli en del av oss

Våra kunder efterfrågar HR-kompetens och det värde vi skapar. Vi söker därför ständigt efter vassa konsulter som vill bli en del av Wise-familjen.