bottom-right
top-left

Skapa konkurrenskraft med

Interim HR-chef

Vad gör egentligen en interim HR-chef? Kortfattat kan vi säga att vi hjälper er viktigaste tillgång, medarbetarna, att bli mer värdefulla.

Vad skulle hända i just din organisation om du kunde frigöra och utveckla varje individs förmågor och kraft? Vad skulle det innebära för bolagets resultat om du kunde öka effekten av allas insatser med 5%? Eller kanske 20%? Vi vet att det finns en outnyttjad potential i varje organisation och bolag.

Den potentialen vill vi hjälpa dig att ta fram. Det är denna potential som vi alltid letar efter i våra uppdrag som Interimschef / interim HR-chef. Den potentialen som är vår drivkraft och som ockås kommer att ge dig ett direkt resultat på sista raden.

Ett komplext, oförutsägbart och snabbföränderligt arbetsliv utmanar och ställer dock helt nya krav på HR att frigöra kraft och potential samt skapa förutsättningar för människorna och organisationen att nå sina mål. Dessa utmaningar kräver förändrade strategier och nya arbetssätt för att skapa största möjliga värde i verksamheten och för dess kunder.

Så går det till när du anlitar en interimschef inom HR

Vi erbjuder en av marknadens absolut bästa och mest heltäckande lösningar inom HR interim.  Vi brukar säga att om du anlitar en konsult, så får du också tillgång till 100 konsulters "know-how" på köpet.

Förutom att vara HR-proffs så har våra konsulter förmågan att få saker att hända! Konkret handling som ligger i linje med vad ni vill åstadkomma ligger i vårt DNA. Att i varje uppdrag försöka fånga upp utvecklingsområden och förbättra inom ramen för pågående leverans är också alltid prioriterat.

Varför välja en interim HR-chef från oss

För oss börjar allting kring ditt och din organisations specifika behov. Var befinner sig organisationen just nu? Vilka mål och visioner ni satt upp och hur vi kan bli den kraft som tar er dit? Hur ser er utvecklingsresa ut? Hur ser det ut hos er när konsulten har lyckats? Vad har hänt då?

Utifrån denna typ av frågeställningar vet vi sedan vilken konsult som är bäst lämpad för interimsuppdraget. För oss handlar det om att hitta den bästa profilen för just ert behov.

Vill du veta mer om interim HR-chef och om vi är rätt partner för dig?

Nyfiken på om du ska anlita en interim HR-chef via oss?

Fyll i dina uppgifter så tar vi ett förutsättningslöst samtal!

Interim HR chef executive

Oavsett om du behöver en förändringsledare eller någon som kan driva vidare verksamheten under en period, så hjälper vi dig. Förutom att du får en erfaren och professionell HR-konsult, får du ta del av hela vår samlade HR-kompetens. Detta skapar rätt förutsättningar för utveckling av din verksamhet och er viktigaste tillgång.

Att arbeta strategiskt med HR ger effekt och resultat på sista raden. Via oss kan du anlita en interim HR-direktör, nordisk HR-chef, eller en SVP HR med internationell erfarenhet. Våra strategiska interimskonsulter har lång erfarenhet av HR och ledarskap från en mängd olika branscher.

shutterstock_1181904394

Vad kännetecknar en interim HR-chef från Wise Consulting?


Konkreta actions direkt från dag 1
De absolut viktigaste är inte tjusiga strategipresentationer. Istället fokuserar vi på att möjliggöra vad våra kunder vill ska
hända i det dagliga livet i organisationen.

Du får hela vår samlade kompetens på köpet
Även om du anlitar en konsult, så är vår konsult aldrig ensam i uppdraget. Varje konsult har sitt Wise-team i ryggen.
Därför kan vi hjälpa våra kunder ännu bättre och snabbare.

Vi fokuserar på den större bilden
Även om vi alltid jobbar på konkreta actions, utgår vi också från den större målbilden, för att alltid prioritera rätt.

Vi vågar utmana och observera med externa glasögon
Vi tar konsultrollen på allvar, och utmanar där vi ser att vi kan bidra in på bästa sätt.
All vår kunskap vill vi ska ge effekt i alla uppdrag.

Vi är affärsorienterade
För oss utgår alltid HR i affären. Vi väver därför in kundvärde och affärsmål i våra uppdrag. Vi vill se resultat på sista raden av våra insatser.

Medmänsklighet är i vårt DNA
VI är övertygade om att det enda sättet organisationer och företag på ett hållbart sätt kan tjäna pengar, är genom att fokusera på det mänskliga perspektivet.

shutterstock_632956724

Kostnadsfri GUIDE - HR skapar konkurrenskraft

Genom motivation, engagemang och utveckling, kopplade till din organisations mål, visioner och strategier, skapar du en attraktiv arbetsplats där din viktigaste tillgång, människorna, trivs och blomstrar. Med rätt fokus kan du skapa en organisation som ligger i framkant jämfört med konkurrenterna.

Lästips! Kika gärna in under insikter och kunskap. Där hittar du flertalet bloggar och kostnadsfria guider under taggen "Strategisk HR" 

Några kunder som anlitat interim HR-chef via oss!

Dahl_logotyp_Alternativ_blå EJ på webben
aspia2
hsb2
coop2
nch2
fojab
volt
skandia-fastigheter
Logo_bySF_png

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.