Webinar | Brave Worklife 2.0

Passerat

Varmt välkommen till Brave Worklife 2.0! I våras höll vi ett välbesökt webbinarium om Brave Worklife. Vi kör nu favorit i repris!

Vad är Brave Worklife?

Många stressforskare menar på att vi behöver göra val i livet som är sammankopplade med vad vi anser är viktigt och meningsfullt för oss, både i privatlivet och i vår yrkesroll. Brave Worklife handlar om att förstå sina egna viktiga värderingar. På så sätt kan vi välja rätt val i livet och prioritera på ett enklare sätt. Genom att jobba med, och också följa upp, värderade riktningar får vi en bättre förståelse för hur samverkan mellan privat- och yrkesliv kan ske på ett smidigt sätt.

Under detta webbinarium lär vi dig mer om Brave Worklife. Vilka verktyg finns att tillämpa på din arbetsplats? Hur kan du som arbetsgivare hjälpa dina medarbetare att navigera när gränserna blir allt suddigare? Vi går snäppet djupare i denna uppföljare, så gick du på vårens webbinarium passar även detta för dig! Du får också möjlighet att i mindre grupper diskutera vad ett modigt arbetsliv innebär för dig.

Webbinariet hålls av våra experter Elin Möllstam & Christine Strömberg, HR-konsulter på Wise Consulting.

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!